Societat

solidaritat

Eventíssim, una marató de creativitat solidària

Luxury Travel ha organitzat el dijous 13 aquesta gala al castell de Sant Gregori

Jazz, dansa, moda, art i gastronomia, junts per una bona causa: això és el que proposa Eventíssim 2012, una festa solidària en benefici de La marató de TV3 –aquest any dedicada a la lluita contra el càncer–, que tindrà lloc dijous vinent al castell de Sant Gregori, promoguda per l'agència d'organització d'esdeveniments Luxury Travel Barcelona. Eventíssim vol tenir continuïtat i convertir-se en un referent del calendari anual d'activitats socials, culturals i solidàries a les comarques gironines.

La gala solidària, presentada per les periodistes Bibiana Ballbè (Bestiari il·lustrat) i Ester Bertran, Eventíssim obrirà les seves portes a dos quarts de vuit del vespre i inclourà les actuacions del músic de jazz Jordi Santanach i la companyia de dansa contemporània Les Filles Föllen. També hi tindrà lloc una desfilada de moda, a càrrec de l'agència Model on Top, amb la presència de la model Mireia Verdú, finalista de Miss Món. Com a acte central de la nit, s'hi portarà a terme una subhasta benèfica d'obres d'art i objectes exclusius, els beneficis de la qual es destinaran íntegrament a la Fundació La Marató.

Durant la vetllada, que s'allargarà fins a les dues de la matinada, el públic podrà degustar aperitius, tapes, arrossos, pernil ibèric, xampany, vins, còctels i refrescos, per culminar la part gastronòmica de l'esdeveniment amb les millors xocolates d'Oriol Balaguer. Tot plegat tindrà lloc dins l'exclusiu entorn del castell de Sant Gregori (segle XII), propietat de la família Jorquera-Fortià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença demà a multar a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona