Societat

El PP de Ròtova redueix en un 25 % Serveis Socials

L'equip de govern proposa oferir el servei tres dies al mes, un menys que fins ara

El ple de Ròtova va aprovar la proposta de reduir un 25% en Serveis Socials, que ofereix a través de la Mancomunitat de Municipis de la Safor. A la pràctica, la proposta reduirà a 3 dies al mes el servei, quan fins ara es donava un dia a la setmana.

L'equip de govern va admetre que l'acord s'havia pres per la previsió d'un retall per part de la Generalitat en el servei que presta l'òrgan comarcal. Actualment, com que l'alcalde no podia establir les xifres exactes en què es tradueix el retall ni la inversió de l'Ajuntament, ha aclarit que “si la xifra és assumible el consistori podria fer marxa enrere”.

Per la seua banda, des de Compromís per Ròtova han emfatitzat que la reducció d'un 25%, es fa sense parlar de xifres. En la situació en què ens trobem, l'Ajuntament no pot reduir els serveis destinats a les persones més necessitades. El servei continua donant-se, clar, però es farà 3 dies al mes. Tothom valora el servei però volen que aquesta valoració s'acompanye amb fets, i que es decidisca no reduir el servei.

La reducció es produeix el mateix ple en què s'aprovava el pagament d'interessos per valor de 24.506,38 €, del crèdit de proveïdors, corresponents a l'últim trimestre, a càrrec del romanent de tresoreria.

El mateix plenari, el PP aprova una declaració per apostar per la Mancomunitat i, al mateix temps, continua reduint els serveis que aquesta presta a Ròtova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.