Festes populars i fires

Sant Vicenç de Montalt (Maresme)

Gaudir de la festa a la plaça del Poble

Quan just guardem els guarniments de Nadal, Sant Vicenç de Montalt enceta la festa major d'hivern en honor al seu patró, sant Vicenç. Des del 13 de gener, la localitat viu immersa en un munt d'activitats que mantindran la festa encesa fins al dia 27. Com a novetat, enguany el protagonisme de la celebració recau en la inauguració de la restaurada plaça del Poble.

Pel que fa a les propostes, destaquen la trobada de gegants i capgrossos del diumenge 20, tot i que el gruix de les activitats tindrà lloc el 22, diada de Sant Vicenç. La tradicional repicada de campanes anunciarà l'inici dels actes més solemnes de la festa major: la celebració de la missa en honor de sant Vicenç, el cant dels goigs i la interpretació de la Missa Pontificalis, a càrrec de l'Orfeó Parroquial El Delme. I en acabat, tothom cap a la plaça del Poble, on es farà la inauguració oficial de les obres de remodelació d'aquest espai emblemàtic, amb un vermut popular i la tradicional ballada de sardanes, a càrrec de la cobla Selvatana. La cobla protagonitzarà també el ball de tarda. Ja el cap de setmana 26 i 27, es farà el mercat medieval a la plaça de l'Església.

Els esports seran protagonistes amb tres cites: el Festival de Patinatge Vila de Sant Vicenç que es porta a terme al pavelló municipal Toni Sors el dia 20 de gener; les semifinals i finals del campionat de billar que tindran lloc el dia 26, a partir de les 11 del matí, al Casal de la Gent Gran; i la popular i concorreguda Montaltbike, que aplegarà centenars de ciclistes el 27 de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

La UdG participa en un programa per a entrenadors centrat en dones joves esportistes

GIRONA
canvi climàtic

Augmenten les morts per calor al sud d’Europa

barcelona
infraestructura

Renfe s’espolsa en els Mossos la responsabilitat pels robatoris de coure

barcelona

Alumnes de Cabrera de Mar recullen 300 quilos de brossa dels boscos de Burriac

cabrera de Mar
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona supera els 170.000 passatgers el mes d’abril

VILOBÍ D’ONYAR
infraestructures

El nou desastre a Rodalies col·lapsa punts del metro i busos regionals

barcelona

Avança 2,6 milions per fer el projecte i l’edifici de l’escola Mar Nova

premià de mar
societat

Allau d’usuaris al metro per les incidències a Rodalies

BARCELONA
GIRONA

La línia R11 entre Barcelona i Portbou recupera la normalitat

GIRONA