Societat

tecnologia

L'allau d'usuaris satura l'arrencada de Mega

Kim Dotcom recrea la seva detenció i anuncia un nou servei de pel·lícules en línia

Mega s'ha situat, 24 hores després de la seva arrencada, a mig camí entre l'èxit i el fracàs. D'una banda, l'allau de clients (100.000 la primera hora, mig milió unes quantes hores després) certifica que per als internautes han pesat més les bones condicions del servei (50 GB d'emmagatzematge al núvol de franc) que no pas el fet que el seu antecessor, Megaupload, fos tancat per l'FBI sense que els usuaris hagin pogut recuperar encara els seus documents.

D'altra banda, l'excés de demanda va saturar els servidors i l'accés al web va ser impossible per a molts usuaris. Per als que ja tenien un compte obert, com va comprovar aquest diari, va ser impossible pujar arxius al núvol, tot i intentar-ho tota la tarda.

Kim Dotcom, el responsable del projecte, va demanar paciència als usuaris i va assegurar que el seu equip treballava per normalitzar la situació.

L'emprenedor alemany, imputat i pendent d'extradició als EUA pel cas Megaupload, va fer una festa de presentació a la seva mansió, on va simular (amb helicòpters amb logotips de l'FBI inclosos) la seva detenció d'ara fa un any. Dotcom va anunciar per a enguany dos serveis nous que podrien revolucionar la indústria cultural: una plataforma on els artistes podran penjar la seva música, estalviant-se els intermediaris, i un servei per veure pel·lícules en línia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses