Societat

L'ajuda a domicili torna a establir-se a La Font de la Figuera

Aquest pla es reprèn amb l'ajuda de dos auxiliars d'atenció sociosanitària, els quals cobriran les necessitats de la població

Una iniciativa que crea ocupació en base a les possibilitats de l'ajuntament

L'ajuntament de la Font de la Figuera vol concebre el 2013 com un any de suport a les persones amb més necessitats. És per això que, des de dilluns 4 de febrer, l'ajuntament, coordinat des de la regidoria de Serveis Socials, torna a instaurar el pla d'ajuda a domicili a La Font amb l'objectiu de donar suport a la gent major i persones amb discapacitat.

Aquesta iniciativa proporcionarà treball a dos auxiliars d'atenció sociosanitària, una creació d'ocupació basada en les possibilitats de l'ajuntament.

Es tracta d'una proposta molt aplaudida perquè, tal com ha afirmat la regidora de Serveis Socials, Mari Carmen Iñesta, “és una oportunitat perquè totes aquelles persones que, per circumstàncies, no puguen valer-se per si mateixes, obtinguen ajuda a casa seua.

Els dos auxiliars s'encarregaran de la neteja personal, passejos, preparar el menjar, proporcionar les medicines i d'altres tasques semblants, a aquestes persones.

L'ajuntament de la Font de la Figuera ja va anunciar en el seu pressupost per a l'any 2013 que anaven a reduir totes les partides de les regidories a excepció d'ajudes socials que s'incrementaria en un 15%. Amb això s'aconseguirà ajudar més famílies que ho puguen necessitar, alhora que marca que el pressupost de les despeses siga inferior al d'ingressos, per primera vegada.

A més, aquestes persones tindran l'oportunitat de participar en un Taller de Convivència perquè també poden contribuir a la societat i aquest any ho faran també amb la commemoració del 700 aniversari de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
església

L’arquebisbat augmenta la pressió pel desallotjament de l’Esperit Sant

barcelona
medi ambient

L’alcaldessa de Gisclareny, nova directora del Parc Natural del Cadí-Moixeró

GISCLARENY
EDUCACIÓ

Malgrat insisteix a ubicar la segona llar d’infants municipal a l’escola Marià Cubí

MALGRAT DE MAR
urbanisme

Els veïns de la Sagrada Família fan reobrir el debat urbanístic

Barcelona
SERVEIS

Dilluns comencen les obres de la nova estació d’autobusos de Lleida

LLEIDa
GIRONA

L’Associació Contra el Càncer surt al carrer per impulsar la recerca

GIRONA
JUDICIAL

Proposen l’indult parcial per al veí de Tàrrega que tenia un arsenal a casa

TÀRREGA

Joan Pijoan, nou director del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

olot
Societat

La policia local de Santa Coloma troba una iaia de 104 anys desorientada

Santa Coloma de Gramenet