Festes populars i fires

Caldes de Montbui (Vallès Oriental)

Caldes torna a fer xup-xup

Amb el lema Fem bullir l'olla, Caldes de Montbui juga amb el seu distintiu –símbol de l'escut i marca del poble–, la caldera, per impulsar el Mercat de l'Olla i la Caldera, una cita amb la gastronomia romana i l'aigua termal. El visitant, a més de passejar per les 150 parades instal·lades al centre històric (places de la Font del Lleó, Onze de Setembre i carrers Major, del Forn i Samsó), podrà admirar l'olla gegant amb 1.600 litres de capacitat on es cuinarà amb aigua termal les herbes aromàtiques que ja es prenien a l'època romana.

El mercat també oferirà demostració d'oficis antics, jocs i tallers, venda de productes artesans, demostració culinària dels llegums i les botifarres de Caldes, així com de tastets amb farigola. Com a novetat, enguany hi haurà un sopar de cuina romana, amb la representació musical del déu Bacus, a càrrec de Xarop de Canya. El sopar es farà dimecres 13, a les 21 hores, a la sala Noble de Can Rius. Cal reservar tiquet.

Al llarg del cap de setmana podreu detenir-vos en qualsevol dels restaurants calderins que participen en les jornades gastronòmiques i gaudir de la gastronomia de cullera més típica de Caldes i de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
infraestructures

La paralització a rodalies tensa metro i busos

barcelona

Un vapor obert per prestigiar les persones amb discapacitat

Terrassa
Societat

Investigats els desnonaments a Badalona

Badalona
crònica

Una marabunta davant el caos

SALUT

Els gossos de pacients, permesos al sociosanitari de MútuaTerrassa

TERRASSA
Societat

Mor Joaquim Vich Figa, propietari de l’antiga Destil·leries Gerunda

Societat

Mor el figuerenc i activista cultural Josep Maria Ortega

SOCIETAT

El ple de Girona enterra el projecte del centre Bloom

girona
irlanda del nord

Un tribunal anul·la parts de la reforma migratòria de Sunak

barcelona