Societat

Mor una nena de 10 anys en caure-li un tub de formigó en un solar de Sunyer

Una altra menor, d'onze anys, ha resultat ferida greu i traslladada a Barcelona

Els fets han passat aquest diumenge a la nit quan les dues nenes estaven jugant amb d'altres infants al municipi del Segrià

Una nena de deu anys ha mort i una altra menor d'onze ha resultat ferida greu en caure'ls-hi a sobre un tub de formigó en un solar on jugaven al municipi de Sunyer (Segrià), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Els fets van passar aquest diumenge a la nit i les dues menors van ser traslladades a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va morir la de deu anys, que havia arribat en estat crític. L'altra nena ha estat traslladada a Barcelona.

Segons ha explicat l'alcalde de Sunyer, Salvador Huguet, a Catalunya Informació, l'accident ha tingut lloc en un solar propietat seva, que es troba dins del poble. Segons Huguet, un grup de nens jugaven a fer rodolar els tubs de formigó que hi havia al solar, que fan un metre de diàmetre i deu centímetres de paret. Un dels tubs es va trencar amb les nenes a dins i, segons l'alcalde, aquestes peces que van caure sobre les nenes poden pesar uns 200 quilos.

Els tubs de formigó havien sobrat de les obres en un pou de rec del solar. Huguet ha explicat que alguns veïns de la zona havien cridat l'atenció als infants “perquè estaven picant els tubs”, que feien un metre de diàmetre i deu centímetres de paret.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 23.50 hores, i al lloc es van traslladar dues dotacions dels bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESPORT

Reconeixement al joc net i a l’exemplaritat en l’esport

GIRONA
SOCIETAT

La Fira Triumvirat es clou amb activitats de reconstrucció històrica

L’ESCALA
SOCIETAT

Èxit del Mercat de la Furgoteca de Salt

SALT
kenya

Les inundacions ja han provocat un mínim de 228 víctimes mortals

barcelona
successos

La Fira d’Abril es desvincula del tiroteig mortal

BARCELONA
brasil

Almenys 67 morts en els aiguats al sud del país

barcelona
medi ambient

Pla a Sitges per reduir les 52 colònies formades per 956 gats

SITGES
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó