Societat

Es convoca la desena marxa per la desmilitarització de la serra d'Aitana

Convoquen la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció, Col·lectiu per a la Cultura de Pau i Noviolència del Comtat i l'Alcoià, Colla Ecologista El Campanà, CNT-AIT Elx, El Fardatxo Negre, La Mistelera i Grup Antimilitarista Tortuga

Un any més el diumenge 19 de mai, diverses organitzacions cíviques entre les que s'hi troben la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció, Col·lectiu per a la Cultura de Pau i Noviolència del Comtat i l'Alcoià, Colla Ecologista El Campanà, CNT-AIT Elx, El Fardatxo Negre, La Mistelera i Grup Antimilitarista Tortuga convoquen un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la natura.

Es tracta d'un dia per a demanar la protecció mediambiental d'Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar.

Segons les organitzacions convocants, serà una jornada muntanyenca, de reivindicació pacífica i de convivència. Perquè siga possible, la trobada s'ha previst a les 9 del matí a les portes del Safari Aitana. Des d'allí es farà una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars, davant de la qual es llegirà un manifest. En acabant aquest acte polític, s'ha previst anar a peu o amb cotxe a la font de l'Arbre per esmorzar.

Després, les persones que ho desitgen faran una excursió fins la carena de la serra i la resta de gent es quedarà a passar el matí a la font de l'Arbre.

L'eixida des d'Alcoi serà a les 8.15 des de la plaça d'Al-Azraq. Altres punts d'eixida són Alacant i Elx, també amb vehicles particulars. Els horaris d'eixida són: Elx, a les 7,45 h. des de l'estació d'autobusos. Alacant a les 8 h. des de la plaça de bous i Crevillent a les 7 del matí sota l'estàtua de Moros i Cristians. També eixirà algun vehicle des d'Albaida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

3.000 productes falsificats comissats en comerços de Salou

SALOU

Girona destina prop de 3 milions a polítiques públiques

GIRONA
SERVEIS

Les escales de la Glòria obertes ahir pateixen aturades

BARCELONA

Onze centres educatius amb 715 alumnes netegen l’entorn natural

RUBÍ

Netegen la piscina de Vallparadís per arreglar les fuites del vas i repararan el paviment exterior

TERRASSA
Societat

L’Ajuntament posa punts d’informació sobre drogues a les Festes de Maig

BADALONA
TURISME

Bandera blava per a 95 platges i 23 ports catalans

BARCELONA
SOCIETAT

Desnonen a Ciutat Vella dos pisos amb persones vulnerables

BARCELONA
societat

Més de 270 entitats s’uneixen per impulsar la transició ecosocial a Catalunya

barcelona