Escapades

La descoberta

Tot el dia al ‘xiringuito'

CASTELLDEFELS Les guinguetes de Castelldefels ofereixen cada dia activitats al públic, com ara concerts, cinema a la fresca, festes temàtiques i sessions de discjòqueis. A la platja també s'organitzen tornejos esportius

La platja es converteix a l'estiu en escenari de competicions esportives algunes de les quals aprofiten la proximitat de les guinguetes. Entre el juny i el setembre es programen tornejos de pales, campionats de rugbi platja i de futbol platja, així com de vòlei platja, que en algunes guinguetes s'ensenya als nens. També s'ha fet l'Open Internacional Beach Tennis Barcelona i està previst el campionat estatal de segona divisió d'ultimate.


Hi ha qui diu que no va a la platja perquè ho troba molt avorrit. Prendre el sol, banyar-se, prendre el sol, banyar-se. I, com a molt, fer una cervesa al xiringuito. Fa quatre anys que anar a la platja de Castelldefels té un interès afegit al de torrar-se al sol. I és que les guinguetes ofereixen tot un programa d'activitats durant els sis mesos que estan obertes. Al vespre i especialment el cap de setmana es pot gaudir de música en viu amb concerts de blues i rock; de festes temàtiques centrades en els anys cinquanta o en les havaneres; de cinema a la fresca amb pel·lícules com ara Grease, El professor i Super 8; de sessions amb discjòqueis que duren tota la tarda; de festes solidàries, i de classes de zumba, entre altres activitats. Noms com ara Tibu-ron, Ibiza Califòrnia, Dolce Vita, el Pairo, Carita Morena, Iguana, Pura Vida s'han convertit en sinònim d'estades a la platja que fugen de la monotonia. A més, molts han habilitat zones infantils amb joguines i mobiliari de plàstic. Una jugada intel·ligent: els pares prenen un còctel mentre els petits juguen amb les casetes, els tobogans, les galledes i les pilotes. N'hi ha que s'han convertit en assidus i que han fet seves les guinguetes com a espai quotidià. Llàstima que tanquin a l'octubre.

COM ARRIBAR-HI. Des de Barcelona, s'ha d'agafar la ronda Litoral i després la C-32. S'ha de sortir per Castelldefels Sud, a la rotonda agafar la sortida Centre Urbà-Platges i la sortida Avinguda de la Platja fins al Passeig Marítim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
SALUT

Créixer en entorns d’aire contaminat redueix la capacitat d’atenció dels nens

BARCELONA