Societat

Més de 300 quilos de llagostins a Vinaròs

Una festa popular que aplega gran quantitat de persones vingudes d'arreu de les comarques veïnes, en què hi participen els principals restaurants de la vila

Els restauradors i pastissers de Vinaròs ofereixen la Festa del Llagostí 2013, prevista per a hui, dijous 8 d'agost a les 22 hores, a la pèrgola del passeig de Colom.

Està previst repartir més de 300 quilos de llagostins i també es degustaran productes de pastisseria. Com a novetat, i ja des de l'any passat, s'incorporen cocs salats, un conjunt de coques de llanda i pastissos típics de la vila.

L'acte està organitzat, de manera conjunta, per la regidoria de Turisme, l'Associació d'Hostaleria i l'Associació de Pastisseria de Vinaròs, i suposa una destacada promoció per al llagostí, el producte estrella de la cuina de Vinaròs, no sols per als turistes que visiten aquesta localitat de la comarca del Baix Maestrat i s'afegeixen a la festa, com per l'àmplia difusió que s'aconsegueix a través dels mitjans de comunicació.

La regidora de Turisme i Platges, Elisabet Fernández, mostrava els seus desitjos que “actes com aquest servisquen per donar a conèixer el nostre llagostí i promoure el seu consum”.

De fet, enguany s'espera una assistència de més d'un miler de persones en la degustació d'aquests més de 300 quilos de llagostins i de rebosteria dolça i salada, que tindrà lloc al passeig de Colom de Vinaròs.

En arribar a les xifres previstes, restarà demostrat que la tradicional Festa del Llagostí continua sumant, any rere any, una destacada participació, tant de veïns de la localitat com de visitants.

Però no sols la regidora de Turisme i Platges, Elisabet Fernández, es mostra satisfeta de com transcorre l'organització d'aquesta data tan singular per a Vinaròs, sinó que, a més d'això, destaca que “la resta d'organitzadors, tant l'Associació d'Hostaleria com l'Agrupació de Pastissers, estan molt contents perquè es puga consumir tot el producte preparat. A més, la introducció l'any passat de rebosteria salada ha resultat un encert”.

Vinaròs no cessa la seua tasca de promoció del llagostí, com a producte estrella de la localitat, i la pròxima cita serà la celebració, el 24 de setembre, d'una nova edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Xavier Barranco
Cap de l’oposició de Portbou (Ara Portbou-Junts)

“Portbou continua sent un diamant en brut per treballar”

Portbou
Antoni Llabrés
President de l’Obra Cultural Balear (OCB)

“La principal amenaça per al català a les Balears ve dels poders públics”

Barcelona

El PSSJD investiga l'ús de substàncies piscodèliques contra la depressió resistent

Sant Boi de Llobregat
SANT PERE PESCADOR

Insten l’Estat a expropiar el sòl privat a la gola del riu Fluvià

SANT PERE PESCADOR
TORROELLA DE MONTGRÍ

Conflicte perquè la guingueta de Mas Pinell serà del Delfín Verde

TORROELLA DE MONTGRÍ
Tretze pagesos cedeixen l’espai per al vial de Santa Susanna
URBANISME

Tretze pagesos cedeixen l’espai per al vial de Santa Susanna

SANTA SUSANNA

Un cotxe amb càmera de lectura de matrícules controlarà la zona blava

Lleida
MEDI AMBIENT

Caminada a Calella per donar valor a un paratge natural amenaçat per un nou enllaç a l’autopista

CALELLA

Dues cooperatives d’habitatge faran 283 pisos protegits al Parc de l’Alba

Cerdanyola del Vallès