Societat

La Font de la Figuera es prepara per a les festes d'estiu

Entre les novetats que destaquen enguany se situen una degustació de licors i una concentració de cotxes i motos històrics en la plaça Major, a més d'una gran gimcana humorística

Hui dijous, 29 d'agost, molts ja es reuniran al voltant d'un sopar faixat, encara que la gran esperada serà la Nit de les Gatxamigues, per a gaudir de la qual veïns i visitants acudiran a la plaça Major de la localitat.

A aquest acte el seguiran huit dies plens d'actes i festejos de què destacaran les tradicionals danses en què cada any participen aproximadament un centenar de parelles i la festa en honor a la patrona de la localitat.

D'altra banda, s'hi uniran com a principals novetats un tast de licors espirituosos després de l'exhibició de cotxes bojos. Però també, una gran gimcana humorística per parelles o grups que intentaran superar proves de destresa, habilitat i humor, i una concentració de cotxes i motos històrics amb més de 25 anys d'antiguitat.

Durant les festes, els aficionats a l'art podran gaudir de l'exposició “La Col·lecció d'Artistes de Joan Calabuig” en el centre social polivalent amb obres de diversos artistes, entre ells, alguns de locals, com Joan Calabuig, Maria Ros o Rafael Castelló. La inauguració serà aquest divendres a les 20 hores.

A més, des de les regidories de Benestar Social i Promoció Econòmica es convida la població a un esmorzar amb motiu de la cloenda del taller de convivència desenvolupat des del febrer de 2013, que tindrà lloc el pròxim divendres en la llar dels jubilats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA
LA CRÒNICA

‘Ace’ i partit al paternalisme tennístic

MEDI AMBIENT

Calella deixa en mans de la natura la recuperació de la sorra perduda a la platja de Garbí

CALELLA
GIRONA

L’Ajuntament es queixa de falta de recursos extra per executar els projectes dels fons Next Generation

girona
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona