La línia Xàtiva - Alcoi es modernitzarà en cinc anys

El darrer plenari del Consell de la Generalitat Valenciana ha ratificat el primer protocol subscrit amb el Ministeri de Foment subscrit durant aquest darrer quart de segle i que compromet a totes dues administracions a invertir 60 milions d'euros en un termini mai superior als propers cinc anys, tot i que no s'hi fixen dates.

La primera prova de foc per veure la voluntat de totes dues administracions s'hi plasmarà als pressupostos del 2010 i serà en aquest instant quan l'Associació d'Amics del Ferrocarril Xàtiva Alcoi, crega en la realització d'aquestes obres de millora perquè fins la data de hui, ha estat impossible, tot i que aquesta polèmica ha aparegut i desaparegut en èpoques electorals, malgrat l'existència de partida pressupostària.

En aquest sentit, cap component de l'esmentada associació ciutadana coneix el contingut del protocol signat, però la conselleria assegura que d'ací a cap d'any s'iniciaran les obres de l'estació d'Albaida sempre i quan Adif atorgue el permís per a iniciar-les. L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries ha contestat que s'hi podran començar una vegada que la Conselleria presente els projectes i definisca les actuacions que es proposa desenvolupar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes