Societat

Cocentaina ultima els preparatius de la 667 edició de la Fira de Tots Sants

Aquesta cita ocuparà els dies del pont del primer cap de setmana de novembre

La localitat de Cocentaina, a la comarca d'El Comtat, ultima ja els darrers preparatius per a que la 667 edició de la Fira de Tots Sants siga realitat durant aquest cap de setmana.

Segons ha comentat el regidor de Fira, Vicent Sandoval, «l'oferta comercial de la Fira de Cocentaina es veurà complementada amb una agenda farcida d'activitats d'oci i culturals. Fer la festa al carrer, i que la gent visca una fira plena en tots els aspectes, és fonamental. Aquest és un esdeveniment que evoluciona any rere any , també pel que fa a la vessant més cultural. Així, a banda de les exposicions, hem apostat per afiançar els programes del Palau a Escena, el Petit Palau, el Mercat Medieval, el Soc Àrab, la Jueriao el Porrat Valencià, perquè no quede cap racó del centre històric que no estiga impregnat de fira. I per suposat, sense oblidar l'Espai Fira i Festa, per als més joves, i la Tapa-Gourmet, per als qui busquen un toc de qualitat i de diferència respecte a altres fires».

Així els coses, la present edició de la Fira de Cocentaina preveu generar una activitat econòmica de 20 milions d'euros. El certamen arranca aquest divendres amb 900 expositors que ocuparan 110.000 m2 de superfície de venda i que oferiran productes valorats en 40 milions. La major superfície del certamen serà la que ocupe la zona de maquinària agrícola i automòbils al Passeig del Comtat amb 43.000 metres. Li segueix en grandària el Mercat medieval que, amb 17.000 metres, és un dels grans atractius d'aquesta cita comercial.

L'Ajuntament contestà ha disposat 127.000 metres per aparcaments, on hi haurà espai per a 30.000 vehicles. 400 agents vetllaran per la seguretat i 500 voluntaris treballaran en l'atenció als visitants, que disposaran de 15 punts d'informació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tradicions

Les titelles prenen Lleida tot el cap de setmana

LLEIDA
trànsit

Una dona mor en un xoc frontal a l’N-II a Lleida

LLEIDA

La Champions ja és aquí!

Girona

Les quatre finques on hi ha la llavor de l’agricultura del futur

Pacs del Penedès
SOCIETAT

Amplien a tot Catalunya el voluntariat de suport a la reinserció d’agressors sexuals

BARCELONA
Equipaments

Badalona inverteix 245.000 euros per millorar l’històric edifici del conservatori

Badalona
Sant Jaume de Llierca

Memòria del maqui Joan Platé Vergés

Sant Jaume de Llierca
SERVEIS

Malgrat de Mar s’estrena en la zona verda amb una prova pilot

MALGRAT DE MAR
SERVEIS

Calella pagarà la neteja de grafits en parets i façanes de particulars

CALELLA