Societat

El Bisbe de Sogorb - Castelló agràvia les associacions de famílies homoparentals

Galesh ha demanat una entrevista amb monsenyor Casimiro López perquè conega aquesta realitat

No és la primera vegada que monsenyor Casimiro López agràvia els col·lectius de lesbianes, homosexuals i transsexuals en les seues homilies o cartes pastorals.

En aquesta ocasió, ha publicat una epístola que ha estat distribuïda per la feligresia d'aquesta demarcació, en què afirma entre altres moltes coses, que “el debilitamiento del amor duradero entre los esposos, del amor materno y paterno, del amor filial, el notable aumento de hijos con graves perturbaciones de su personalidad y el desarrollo de un clima que termina con frecuencia en la violencia”.

Davant aquesta concepció que ha difós el bisbe entre la seua feligresia, Galesh ha sortit en defensa de les famílies que aglutina, tot i puntualitzant que des de l'accés al matrimoni de les parelles de lesbianes, gais i transsexuals, no s'exclou a ningú i és per això que han mostrat la seua sorpresa per aquesta afirmació del bisbe.

Per a aquests col·lectius, les afirmacions del bisbe “són molt greus” perquè fomenten l'odi i fins i tot podrien ser constitutives de delicte.

Per això demanen a Casimiro López que explique els estudis o documentació que avalen les seues afirmacions publicades i en cas de no disposar de base documental, li sol·liciten que es disculpe per la seua ignorància.

Des de Galesh afirmen que les famílies acollides a aquesta organització són famílies felices, malgrat la situació de crisi en que s'hi viu. Per a aquesta associació plural, “el matrimoni igualitari i la diversitat familiars fomenten i creen un clima d'igualtat, solidaritat i convivència al si d'aquest tipus de família” com ho corroboren els estudis realitzats per la Universitat de Sevilla i per la Universitat Complutense de Madrid.

Per aquesta raó, Galesh ha sol·licitat una entrevista amb el bisbe de Sogorb - castelló, per a informar-li de la realitat d'aquesta tipus de família que,pel que ha publicat, ell desconeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona