Societat

El segon premi es va distribuir a l'Escala i Tarragona

Una benzinera del municipi de l'Alt Empordà va vendre el número premiat

A Tarragona una cafeteria va repartir sort

El segon premi de la Grossa va deixar 975.000 euros en premis a l'Escala i la mateixa quantitat a Tarragona. A l'Escala, els 30 bitllets del número afortunat, el 77879, van arribar a la botiga de la benzinera del carrer Closa d'en Llop, tot i que els seus empleats van pronosticar que podrien haver-se venut, finalment, en les altres dues benzineres o a l'estanc que també pertanyen a l'amo de l'establiment.

Cap dels premiats va deixar-se veure a la benzinera, que és un lloc de pas, circumstància que podria haver fet que el premi hagi arribat a altres punts de Catalunya o, fins i tot, de l'estranger. La dependenta, Eva Oliveras, una mica desbordada pels clients que hi anaven a fer benzina i els periodistes que progressivament arribaven a la botiga, va destacar que la notícia havia estat una “explosió de felicitat”.

Oliveras esperava que acabés el seu torn per anar a casa i comprovar si algun dels bitllets dels que havia adquirit corresponia al segon premi. No era el cas d'un altre company, José Mata, que n'havia comprat una desena, però no amb el número afortunat. A l'establiment van calcular que havien venut uns 20.000 bitllets des del setembre.

Nova alegria a Tarragona

A Tarragona, tot i la gran quantitat de números venuts a la Botiga del Cafè de Tarragona,el segon premi de la Grossa els va agafar desprevinguts. Situada a la Rambla de Tarragona i en un dia de mercat ambulant com era dimarts, el sorteig els va enxampar amb la cafeteria plena de gom a gom i, tot i que molts dels presents havien comprat loteria, cap tenia la butlleta premiada.

L'establiment havia venut fins a 227 números diferents, “i més que n'hauríem venut si més n'hi hagués hagut”, va dir una de les encarregades, la Montserrat Almazán. Del 77879 n'havien despatxat 30 números, amb 975.000 euros de premi total. Rosa Borràs, l'apoderada de la botiga, va sentir la notícia per la ràdio i ella i el seu pare –que va fundar el local fa 48 anys– també van fer cap a l'establiment per festejar-ho amb cava, quatre neules i alçant un full amb el número escrit a mà. Una celebració a la catalana per a una ciutat que, després del 5è premi de la grossa de Nadal, sembla que trenqui la mala ratxa i que ja es comença a acostumar a festejar la sort en la loteria.

LA XIFRA

975.000
euros
van repartir cadascun dels establiments de Tarragona i l'Escala on es va vendre el segon premi, el 77879


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins