Societat

TRIBUNALS

El fiscal vol 39 anys de presó per a un líder ‘skin'

Acusa aquest home i dotze persones més d'intentar assassinar dos nois a Manresa

El fiscal sol·licita 39 anys de presó per a Javier Cirera Marín, a qui qualifica de líder d'un grup criminal format per caps rapats, als quals atribueix l'intent d'assassinat de dos nois antifeixistes i les lesions causades a dos més davant la sala Stroika de Manresa, el 23 de març de 2012.

Per a dotze integrants més de la banda demana 37 anys de presó, per les agressions i perquè són membres d'una associació il·lícita, constituïda per “confrontar-se amb persones ideològicament rivals o buscar víctimes pel seu origen, raça o orientació sexual”. Un menor d'edat ja va ser castigat pels mateixos delictes per haver participat en l'atac contra els dos joves, un dels quals va patir una fractura cranial. Del total dels setze acusats, deu continuen en presó provisional, i la majoria té antecedents penals i policials per agressions a Terrassa i a Vacarisses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia