Societat

L'alumnat del Projecte Trèvol realitzen un mural al carrer Major d'Ontinyent

Un grup de 10 alumnes del Projecte Trèvol, dirigits per la professora del taller d'Arts Plàstiques de la Fundació Trèvol, Amparo Calabuig, van fer un mural al carrer Maians front l'edifici CREC, en ple cor del conegut com a “Carrer Major”. El mural, la realització del qual va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent i de l'associació artística ADAON, naix d'una idea d'Amparo Calabuig a partir del disseny treballat en classe pels propis alumnes.

Després d'obtenir els pertinents permisos, els i les alumnes del taller van realitzar el mural en 5 sessions que han tingut lloc durant els darrers dissabtes de 10 a 13:30 hores.

El Regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, felicitava Amparo Calabuig i el taller d'Arts Plàstiques de la Fundació Trèvol per la seua tasca, “una idea que dona continuitat a altres actuacions que s'han dut a terme per decorar els espais públics a la ciutat amb murals als últims mesos, i que a més, en aquest cas, compta amb el valor afegit de que l'estan realitzant un grup d'alumnes que han demostrat que, si se'ls dona l'oportunitat, són capaços de sorprendre'ns amb la seua gran capacitat artística i de treball”, destacava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia