Societat

Tots a l'una amb el pare Manel

Barcelona va celebrar dilluns un altre festival Guanya't el Cel amb el pare Manel per recaptar fons per a programes d'acció social

Hi van actuar Serrat, els Estopa, Carlos Latre, Manuel Fuentes i Carles Flavià

Un any més el públic va respondre i el festival Guanya't el Cel amb el pare Manel, que dilluns va celebrar la divuitena edició, va tornar a ser un èxit. Com cada any, el popular capellà, que organitza aquesta festa per recollir diners per la seva fundació d'ajuda als més necessitats, va tornar a tenir la col·laboració dels seus amics famosos.

Mai hi falten Carles Flavià, Manel Fuentes o Joan Manuel Serrat. Aquest dilluns se n'hi van afegir altres com són l'humorista Carlos Latre, el periodista Jordi Évole i els germans Muñoz, Estopa. Precisament Estopa i Serrat van protagonitzar un dels moments més emotius de la vetllada, quan van cantar conjuntament M'en vaig a peu, un tema que han gravat pel proper disc que el noi del Poble Sec té previst de treure properament en català.

Per ser el dia que era, el de l'abdicació del rei Joan Carles, van anar molt bé les bromes de Carlos Latre que, tot imitant Jaime Peñafiel, el popular periodista del cor enemistat històricament amb la dona del príncep Felip, es va esbravar amb la futura reina Letícia. Jordi Évole, de la seva banda, va simular un Salvados (el seu programa que l'ha fet famós a la televisió) on el corrupte era el pare Manel. El capellà, amb el seu bon humor de sempre, va entomar totes les bromes que se li van fer i a les quals ja està acostumat, especialment quan agafa el micròfon el seu amic Carles Flavià.

Un any més, el festival per recaptar fons per a la Fundació pare Manel va omplir les butaques del Barcelona Teatre Musical de cares famoses que volen col·laborar amb la tasca solidària que fa Manel Pousa a, sobretot, els barris de Verdum i Roquetes de Barcelona, on desenvolupa projectes d'acció social i educativa amb atenció preferent als infants i joves (però també famílies) en situació d'especial vulnerabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El vi badaloní de Sant Jeroni

Badalona
GIRONA

El caos a Rodalies afecta veïns i visitants de la mostra floral

GIRONA
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Reforma integral del pàrquing a la Corxera, amb tarifes toves

SANT FELIU DE GUÍXOLS
MEDI AMBIENT

Plantats 500 ceps terrassencs més a la finca de Mossèn Homs

TERRASSA
LA CRÒNICA

‘Ace’ i partit al paternalisme tennístic

MEDI AMBIENT

Calella deixa en mans de la natura la recuperació de la sorra perduda a la platja de Garbí

CALELLA
GIRONA

L’Ajuntament es queixa de falta de recursos extra per executar els projectes dels fons Next Generation

girona
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona