Osona/Ripollès

Vic invertirà dos milions en obres amb la remodelació de la rambla Hospital com a actuació estel·lar

El carrer Nou, el carrer Pla de Balenyà i la Casa de Convalescència, les altres obres rellevants.

L'Ajuntament de Vic té previst aprovar al ple d'aquest dilluns una modificació de crèdit per valor de gairebé dos milions d'euros que es destinaran a inversions. La més rellevant d'aquestes inversions serà la remodelació de la rambla Hospital en el tram comprès entre el carrer Verdaguer i el carrer Sant Pere. Aquesta obra, en un dels vials més cèntrics de Vic, tindrà un cost d'uns 700.000 euros. La intenció és que els treballs comencin al novembre i acabin al febrer amb un parèntesi per les festes de Nadal.

Amb aquesta actuació, la fesomia actual de la rambla Hospital canviarà completament. La diferenciació entre vorera i calçada desapareixerà. Tot el vial serà d'un sol nivell i tindrà un sol carril de baixada que quedarà delimitat per arbres i fanals. La plaça Gerbert d'Orlach, on també s'actua, tindrà una part de sauló. Les obres, en aquesta fase, arribaran fins al carrer Sant Pere. “És el tram que més ho necessita”, explica el regidor d'Urbanisme, Antoni Serrat, de CiU.

Per finançar les obres, es farà una modificació de crèdit d'1,99 milions engreixada, bàsicament, amb ingressos extres. També hi ha una part de subvencions: uns 550.000 euros. La subvenció més important és per actuar a la coberta i la façana de la part encara per executar de la Casa de Convalescència (0,43 milions). La resta d'inversions més rellevants es faran al carrer Nou, entre el carrer Manlleu i el carrer Sant Sebastià (0,20 milions), i al carrer Pla de Balenyà, entre el carrer Manlleu i el Pare Coll (0,20 milions). L'actuació a la carretera de la Guixa, que puja a 0,45 milions, no forma part d'aquesta modificació de crèdit.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva