Societat

Dos detinguts per agredir a cops de puny un jove i una menor a la Festa Major de Taradell

El noi va patir una fractura d'ossos al nas i la noia, un despreniment de retina

Els dos agressors són dos nois de 19 i 20 anys, veïns de Calldetenes i Vic

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic van detenir el passat 3 de setembre dos nois de 19 i 20 anys per agredir a cops de puny un jove i una menor durant la Festa Major de Taradell (Osona). Els fets van succeir la matinada del 24 d'agost quan un grup de joves va protagonitzar dues baralles al llarg de la nit que van causar lesions a un noi -que va patir una fractura d'ossos al nas i va perdre el coneixement una estona a causa de la batussa- i una menor -que a causa dels cops va tenir un despreniment de retina- que es trobaven als actes festius. La primera trifulga va passar pels voltants de les dues de la matinada, quan un jove que es dirigia cap a casa seva va ser sorprès pel grup agressor.

Dos dels joves van agafar-lo pel darrera i un tercer va començar a donar-li cops de puny a la cara, mentre li recriminava una discussió que havien tingut setmanes abans. Els cops li van provocar fractura d'ossos al nas i li van fer perdre el coneixement una estona. Seguidament, els nois van marxar del lloc i el jove va ser atès pel SEM. Una hora més tard hi va haver una segona baralla que va ser protagonitzada pel mateix grup de l'agressió anterior.

En aquest cas la víctima va ser una menor que es trobava ballant, quan aquest grup de joves li va treure el barret que portava. La noia va intentar recuperar-lo i un dels nois li va donar un cop de puny a la cara que li va provocar despreniment de retina i la va fer caure al terra. Arran d'aquests fets els mossos van iniciar una investigació per tal d'esclarir els fets i trobar els autors de l'agressió.

Després de diverses gestions, els mossos van localitzar i detenir els dos principals agressors, dos nois de 19 i 20 anys, un de nacionalitat espanyola i l'altre d'uruguaiana, veïns de Calldetenes i Vic, com a presumptes autors de dos delictes de lesions. Els arrestats van passar a disposició judicial el divendres 5 de setembre al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia