Vallès Oriental

L'oposició de la Garriga retreu falta de manteniment a Can Luna

Una empresa especialitzada està fent la diagnosi, una feina que costa 10.000 euros

L'ensorrada d'uns 100 metres de la teulada d'una nau de Can Luna, a finals d'agost, ha portat polèmica en els grups municipals.

Des de l'oposició retreuen al govern de CiU i Acord que no apostessin fort en el seu moment per fer el manteniment d'aquesta antiga fàbrica, municipal des de fa vuit mesos.

Des del govern esperen tenir d'aquí a pocs dies els resultats de la revisió a fons de l'edifici, una feina que costarà 10.000 euros a l'erari públic i que està fent una empresa especialitzada.

Els més durs en les crítiques han estat els regidors de Solidaritat (SI). En un comunicat a les xarxes socials, es pregunten: “Com és que urbanisme, encapçalada per Neus Marrodan, no ha estat capaç de veure per si sola l'estat de Can Luna?”. Per als regidors de SI, el govern és el responsable de la falta de manteniment de l'edifici i, per això, lamenten que CiU i Acord destinessin una partida de 150.000 euros que estava pensada per Can Luna a fer una altra inversió: el cobriment de la pista esportiva número 2.

El PSC s'expressa en el mateix sentit. El regidor Àlex Valiente creu que “aquest canvi de partida va ser un error i ara n'hem vist les conseqüències. Nosaltres vam dir en el seu moment que no calia cobrir aquella pista poliesportiva i que, en canvi, Can Luna necessitava una inversió en matèria de manteniment”.

Per la seva banda, Martí Porter, regidor d'ICV, opina que el cas de l'enfonsament d'aquest tros de teulada “però posa de manifest que, de vegades, convindria ser més valent en les inversions que són necessàries”.

Davant d'aquestes crítiques, l'alcaldessa assenyala que la pista poliesportiva ara mateix està plena a totes hores: “Per tant, es pot comprovar que feia falta”.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia