Societat

Bocairent vota si canvia les festes de St. Blai a cap de setmana

Els veïns de Bocairent votaran aquest cap de setmana en referèndum si canvien les tradicionals festes de St. Blai, del 2 al 5 de febrer, al cap de setmana

La consulta popular ve determinada després que un bon grapat de bocairentins, residents a la localitat o a d'altres poblacions, reclamara el canvi de dates per gaudir plenament de les festes i que l'activitat laboral setmanal no fóra cap impediment. Així les coses, diumenge podran votar tots els empadronats a Bocairent majors de divuit anys i també aquelles persones que no ho estiguen però que siguen festers. La votació l'han poguda realitzar per correu aquells veïns que ho han demanat.

En la consulta es pregunta si es vol traslladar les festes de Sant Blai al cap de setmana amb tres possibles respostes: si, no i en blanc. També, i independentment del sentit del vot, s'haurà de triar entre les tres opcions que apareixen a les paperetes, com són que el dia de l'Entrada, Sant Blai, Moros i Cristians o Sant Crist coincidisquen necessàriament en cap de setmana, que l'Entrada siga dissabte i Sant Blai diumenge, o que l'Entrada siga divendres i Sant Blai dissabte.

El resultat s'aplicarà ja a les festes de 2015 pel que les comparses haurien d'adaptar-se al nou calendari si s'aprova el canvi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia