territori

Les escoles de dansa de la demarcació es comprometen contra la leucèmia

El Teatre Fortuny acollirà una gala per recaptar fons

L'Associació de Professors de Dansa de les comarques de Tarragona, el Consorci del Teatre Fortuny, la Fundació del mateix ateneu i la Fundació Josep Carreras impulsen, el proper 15 de novembre, a les 9 del vespre, una gala benècia per tal d'obtenir recursos per la investigació contra la leucèmia. La gala comptarà amb la participació d'actuals i antics alumnes de dansa del territori, així com d'altres noms destacats internacionals. "Hi haurà dues hores de danda clàssica i contemporania, i a més, també es podrà veure escola bolera, amb castanyoles i sabatilles", ha explicat la president de l'associació d'escoles de dansa de la demarcació, Teresa Aguadé.

Les entrades per la gala benèfica, a 5, 10 i 15 euros, es podran adquirir a les taquilles del Teatre Fortuny, així com a través del seu web. La gala, en la que també hi participaran professors, està composada de tres parts. A la primera, després dels parlaments i la projecció d'un vídeo hi haurà quatre coreografies coordinades per Pilar Sánchez, Roser Carbonell, Lourdes Gómez i Mònica Cervantes. Aquí hi participaran 44 alumnes escollits entre les escoles de la demarcació.

La segona part s'iniciarà amb una projecció d'un missatge del ballarí clàssic Igor Yebra i posteriorment serà el torn de ballarins que tenen una carrera professional fora del país, com a Alemanya, Bèlgica i Itàlia, però que van iniciar-se en la dansa al nostre territori. Els noms són Anna M. Borràs, Ariadna Llussà i Jure Gostincar, José M. Jiménez Barón, Martí Fernández i Christian Lozano, i Nora Peinador, Inés Marroquín i Daniel Pachecho.

Per últim, a la tercera part hi actuaran ballarins amb renom nacional i internacional, com Mayo Arii i Marc Jubete, Francis Nuñez, Sara Fernández, Aleix Mañé, Alexei Lyubimov, Zuzanna Simáková i Pavel Hejnÿ. En la cloenda també hi actuaran Núria Díez i Crhistian Lozano, acompanyats al piano per Anna Mor.

La gala compta amb la col·laboració de la Fundació Josep Carreras, que rebrà els diners recaptats, així com del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, l'Obra Social 'La Caixa', i la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. La Joieria Solanes, el Barato, Casa Guasch i Pastiserria Mare Molas patrocinen aquest esdeveniment solidari. Les escoles de dansa participants en la gala soón de Valls, Reus, Tarragona, Montbrió del Camp, La Selva del Camp, Cambrils, Amposta, Hospitalet de l'Infant, Flix, Salou, Sarral i Vila-seca.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

POLICIAL

Interior tria el comissari en cap, Eduard Sallent, com a major dels Mossos

barcelona
judicial

Arxivada la causa contra els mossos per la pèrdua d’un ull per projectil durant les protestes per Hasél

barcelona
educació

L’escola La Farga, l’Associació Educativa Vall del Terri, Anna Juàrez i Josep Callís reben els Premis Mestres 68

girona
SOCIETAT

Un nen discapacitat espera des del setembre transport sanitari per anar a escola

BARCELONA
església

L’arquebisbat augmenta la pressió pel desallotjament de l’Esperit Sant

barcelona
medi ambient

L’alcaldessa de Gisclareny, nova directora del Parc Natural del Cadí-Moixeró

GISCLARENY
EDUCACIÓ

Malgrat insisteix a ubicar la segona llar d’infants municipal a l’escola Marià Cubí

MALGRAT DE MAR
urbanisme

Els veïns de la Sagrada Família fan reobrir el debat urbanístic

Barcelona
SERVEIS

Dilluns comencen les obres de la nova estació d’autobusos de Lleida

LLEIDa