Vallès Oriental

La Mitja batejarà el km 17,14

L'escriptora de la Garriga Núria Albó posarà nom a l'emblemàtic quilòmetre

La Mitja Marató de Granollers s'afegeix als actes commemoratius del Tricentenari amb el bateig del quilòmetre 17,14. El personatge triat per posar nom a aquest punt emblemàtic és l'escriptora i exalcaldessa de la Garriga Núria Albó.

L'acte del bateig es farà el dissabte 22 de novembre al migdia.

Núria Albó va ser la primera alcaldessa democràtica de la Garriga i la persona que ocupava el càrrec en la primera edició de la Mitja Marató. “Em sento molt contenta i honorada que hagin pensat en mi; sempre fa il·lusió, i això que jo no he corregut mai ni mig metre!”, comenta Albó. “És una manera de sumar-nos a les commemoracions del Tricentenari. El Cros Internacional de Catalunya, que també es fa a Granollers, també inclourà missatges i elements commemoratius”, explica Joan Villuendas.

EL KM 9 REBRÀ EL NOM DE GERMÀ MORLANS

A banda del 17,14, al gener la Mitja continuarà la tradició de batejar cada quilòmetre de la cursa; enguany toca el km 9, que rebrà el nom de Germà Morlans, metge de la unitat de cures pal·liatives de l'Hospital de Granollers i responsable del dispositiu sanitari i d'emergències de la cursa.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia