Osona/Ripollès

Ja han començat les obres de la variant de Calldetenes

Ahir al matí es col·locaven les primeres fites. La nova carretera passarà per uns terrenys expropiats que, sortint de la variant de l'entrada al poble voregen el polígon, el cementiri i passa pel dipòsit de gas fins enllaçar a la carretera de Folguer

  • VÍDEO: 170512

D'aquesta manera s'ha d'aconseguir desplaçar els més de 16.000 vehicles diaris, 800 dels quals camions, que actualment passen per la carrertera N-141, que travessa el poble. La construcció de la nova carretera costarà 2,3 milions d'euros i ha d'estar acabada d'aquí a un any. El pas de vehicles, molts d'ells camions, s'havia agreujat en els darrers mesos per la prohibició de Vic de deixar passar vehicles pesants per part del seu nucli urbà.

Les obres no entorpiran el trànsit de l'actual carretera ja que l'enllaç amb la nova via no es farà fins que estigui construida del tot la carretera. Les obres eren llargament reivindicades pels veïns per motius de seguretat i també per qualitat de vida. Les obres es van adjudicar fa quatre anys, però la crisi ha fet que el projecte estigués aturat fins ara.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia