Osona/Ripollès

Aquest novembre continua el 21è festival de titelles que se celebra a Calldetenes

Durant els diumenges d'octubre i novembre El Calltitellesdetenes acull una programació dedicada íntegrament a aquest tipus de muntatges escènics.

  • VÍDEO: 171685

Un cadell de llop que abandona el seu cau per anar a descobrir món és el protagonista de 'Kissu', l'espectacle que el Centre de Titelles de Lleida va oferir aquest cap de setmana a Calldetenes. El muntatge, adreçat a un públic familiar, es va representar en el marc del 21è Calltitellesdetenes.

El Calltitellesdetenes va néixer fa més de 20 anys de la mà de la parròquia i l'Ajuntament de Calldetenes. Aleshores, ja tenia com a objectiu introduir els més petits a l'hàbit d'anar al teatre i acostar-los a la cultura. L'obertura del teatre auditori, l'any 2007, va acabar de convertir el festival en un punt de trobada de referència pels amants el gènere.

Amb la idiosincràcia pròpia de cada companyia, els espectacles del Calltitellesdetenes conjuguen un ampli ventall de disciplines escèniques, i són aptes per a tots els públics. Els nens i nenes, però, són els que més gaudeixen amb les propostes titellaires més clàssiques.

Quatre funcions més, cada diumenge fins a finals de novembre, completen la programació del festival. 'Pallassos de Fusta', de la Compañía de Marionetas Herta Frankel; 'República de Contes', de Jordi Font; 'Eurekal', de la Companyia El cau de l'unicorn i 'La caputxeta i el follet', de Titelles Vergés.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia