Societat

Morella acull la trobada de representants d'estudiants de la Xarxa Vives d'Universitats

Hi ha Festa de la Gent Gran, Santa Cecília dels Gaiteros i el congrés de la Xarxa

Morella alberga, des dha'ir divendres i fins diumenge, la cinquena trobada de representants dels Consells d'Estudiants de la Xarxa Vives d'Universitats. En aquest, es debatran els models de representació i participació estudiantil a les 21 universitats d'aquesta xarxa.

Aquesta és la segona cita congressual que organitza aquesta entitat a la localitat dels Ports en les últimes setmanes i està previst que el proper mes tinga lloc una trobada sobre igualtat.

En aquesta cinquena trobada de representants dels Consells d'Estudiants, els participants explicaran la seva experiència a nivell de consells d'estudiants, associacions i sindicats, com s'organitzen i les activitats o accions pròpies més destacades. També tindrà lloc una xerrada sobre drets lingüístics i s'analitzaran les opcions de comunicació i formació dels representants d'estudiants. D'altra banda, els assistents debatran sobre com afrontar unes eleccions estudiantils i les estratègies necessàries per a fomentar la participació estudiantil a les eleccions. Per finalitzar, es posaran en valor experiències del passat per al futur.

El programa cultural “Cita a Morella” torna aquest cap de setmana amb un convidat de luxe: Juan José López Burniol. El notari i comentarista polític té una llarga experiència en els àmbits jurídic, educatiu i mediàtic i a la localitat dels Ports tractarà el tema de la “Sostenibilitat del sistema”. A més d'aquest segon “Cita a Morella” de la tardor, la localitat registrarà un gran ambient amb diferents activitats.

Durant aquests dies, els Gaiteros posaran la nota musical, amb la celebració de Santa Cecília. Diumenge, el protagonisme també serà per a la gent gran, que celebra la seva festa anual. Aquesta comptarà amb l'actuació de la Rondalla a la tarda. D'aquesta manera, l'agenda d'aquesta tardor continua plena d'activitats per a tots els públics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Retards de més de mitja hora a la R11 per una avaria entre Girona i Sant Miquel de Fluvià

girona
salut

L’Hospital de Mataró canvia els uniformes quirúrgics per uns més sostenibles

mataró

Les fires del 1 de Maig omplen de gent els carrers de Figueres malgrat l'amenaça de pluja

figueres

El TSJC reconeix la bulímia com una malaltia incapacitant

girona
urbanisme

Alella tira endavant el projecte per urbanitzar la Serreta i El Pla

alella
mobilitat

Mataró comença a multar els cotxes que se saltin les restriccions a l’illa de vianants del centre

Mataró
indonèsia

Les autoritats es preparen per fer front a l’erupció del volcà Ruang

barcelona
LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia