Osona/Ripollès

Mor el fotògraf de Torelló Eudald Solà en un accident a la muntanya prop de Vallter

Solà, membre molt actiu de l’Agrupació Fotogràfica Sant Pere, ha estat localitzat mort aquest migdia entre la bassa de Vallter i la zona de la Font de la Perdiu.

A Solà, que era fotògraf de natura, el buscaven des d’ahir, quan es va donar l’alerta a última hora de la tarda en no haver tornat de la seva excursió a la zona de Vallter.

Nota de premsa dels Bombers

Localitzat el cos sense vida d’un home que es buscava des d’ahir a Setcases (Ripollès)

Aquest migdia, al voltant de les 12.30 hores, s’ha localitzat el cos de l’home de 48 anys que des d’ahir es buscava a Setcases, per la zona de Vallter.

La recerca es va activar ahir a la tarda quan, els Bombers de la Generalitat, van ser alertats que un home de 48 anys havia sortit al matí i encara no havia tornat i tampoc se’l podia localitzar.

Ja ahir, i un cop localitzat el seu vehicle al pàrquing de Vallter, es va iniciar el dispositiu de recerca amb efectius dels GRAE (Grup d’Actuacions Especials), dels Mossos d’Esquadra i de companys i familiars.

Es va buscar per la zona que, segons les primeres informacions, formava part de la ruta prevista pel desaparegut: Font de la Perdiu- Bastiments- Clot de Bacivers.

A prop de les 05.00 hores d’aquesta matinada s’ha aturat la recerca sense cap novetat amb la previsió de reiniciar-la a primera hora del matí.

Al matí, el vent que bufava a la zona, no ha permès la incorporació de l’helicòpter a les tasques de recerca. Així, el dispositiu ha estat format per quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat amb efectius dels GRAE, dos patrulles dels Mossos d’Esquadra que han desplaçat la Unitat d’Intervenció en Muntanya, i amics i familiars. El cos d’emergències de França també ha col·laborat en les tasques de recerca per la zona francesa.

Aquest matí, la recerca ha començat per la zona d’Ull de Ter, el Coll de la Marrana-Coma de Vaca, Comamitjana, Bacivers així com també l’entorn de Vallter.

Al voltant de les 12.30 hores, s’ha localitzat el cos entre la bassa de Vallter i la zona de la Font de la Perdiu. Fins el lloc es desplacen efectius de la Policia Judicial dels Mossos d’Esquadra.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona
SOCIETAT

Les empreses agrícoles no seran a les Fires de Maig per la crisi de la pagesia

Vilafranca del Penedès
SOCIETAT

3.000 productes falsificats comissats en comerços de Salou

SALOU

Girona destina prop de 3 milions a polítiques públiques

GIRONA
SERVEIS

Les escales de la Glòria obertes ahir pateixen aturades

BARCELONA

Onze centres educatius amb 715 alumnes netegen l’entorn natural

RUBÍ

Netegen la piscina de Vallparadís per arreglar les fuites del vas i repararan el paviment exterior

TERRASSA
Societat

L’Ajuntament posa punts d’informació sobre drogues a les Festes de Maig

BADALONA
TURISME

Bandera blava per a 95 platges i 23 ports catalans

BARCELONA