El col·lectiu La Gavella de Torrent organitza un curs per promoure l'ús social del valencià

La Gavella participa en col·laboració amb l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de Torrent i Escola Valenciana, en la campanya del voluntariat pel valencià que cada any es posa en marxa a la localitat més gran de la comarca de l'Horta i que té l'objectiu de promoure l'ús social del valencià a la ciutat.

Amb aquest objectiu s'ha organitzat el taller d'espai lingüístic, dirigit pel professor Ferran Suay, que té la intenció de mostrar les eines procedents del camp de la psicologia, que han de possibilitar recursos que ajudaran els participants a afrontar situacions d'interacció lingüística.

És un taller d'estratègies de comunicació davant els dubtes de parlar en valencià, que de vegades es tenen quan s'entra en un comerç, en una dependència administrativa o simplement en adreçar-se a una persona desconeguda. Aquesta experiència lingüística tindrà lloc el dimarts 22 i el 29 de setembre de 16.30 a 19 hores a l'escola pública Sant Pasqual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.