Societat

La Sala Gomis es prepara per retre un homenatge a les víctimes de l'accident de Metro de València

Ajuntament i associacions ultimen els detalls d'un acte que inclourà la presentació d'un llibre i l'actuació de diversos artistes

La Sala Gomis d'Ontinyent es prepara per a acollir aquest dissabte 7 de febrer un acte d'homenatge per a recordar les víctimes de l'accident mortal de la línia 1 del metro de València en 2006, del que que encara hui no s'ha determinat responsables. L'Ajuntament d'Ontinyent, el Casal Jaume I de La Vall d'Albaida, l'IEVA i diverses associacions, han organitzat a les 19 hores d'eixe dia un acte que coincidien en assenyalar com a “emotiu i merescut”, i que inclourà l'actuació de nombrosos músics, poetes i artistes en general.

Des de Muntis, una de les associacions participants, Rosa Conca explicava que el llibre de Laura Ballester “està fet en un format molt senzill, per a difondre de la millor manera possible les incongruències de tot el que ha passat en aquest assumpte, i que el record d'estos fets es mantinga viu en la ciutadania”, manifestava.

L'escenografia està a càrrec de l'artista aielonera Luci Juan, que traslladarà a la Sala Gomis la seua obra “Registre Intangible”, que ja s'ha pogut veure a concerts dels músics Enric Valor i Cesc Freixas, de la que explicava que “tracta de representar el sentiment dels valencians per a que es faça justícia i se'ns escolte”.

Des del Casal Jaume I, Mª Àngels Moreno explicava que a més de Laura Ballester, l'acte comptarà amb la presència de diversos membres de l'associació de víctimes AVM3J, “per la qual cosa tindrem la visió periodística però també humana de tot el que ha passat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA