Comencen les falles a Elda durant aquest cap de setmana

Les falles estan a punt de començar a la ciutat d'Elda amb una barreja de costums que aporten singularitat a la festa degut a que es tracta de les darreres celebracions d'aquestes característiques que s'hi fan arreu del País Valencià.

La residència i Centre de Dia El Catí, se suma un any més a la festa i els usuaris com els treballadors asseguren que es tracta d'integrar els residents i usuaris dins la vida i costums del municipi. D'aquesta manera, dissabte 18 de setembre es féu la presentació i el pregó de festes que té continuïtat amb el dissabte dia 19 amb el passacarrer amenitzat per la Banda de Música Santa Cecília, per a finalitzar diumenge dia 20 de setembre, amb la tradicional cremada del monument realitzat en la seua integritat per tots els segments que viuen i treballen al Centre de Dia.

La directora de la residència, Encarna Guerrero, subratlla la participació de tot el personal implicat que, en el seu temps lliure han col·laborat en la realització de la falla i en la configuració del programa d'actes pensat i desenvolupat perquè hi participen 35 usuaris i 15 voluntaris de l'Associació d'Amics de la Residència. Durant e cap de setmana també hi participarà la Fallera Major i la Corporació Municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ESPORT

Reconeixement al joc net i a l’exemplaritat en l’esport

GIRONA
SOCIETAT

La Fira Triumvirat es clou amb activitats de reconstrucció històrica

L’ESCALA
SOCIETAT

Èxit del Mercat de la Furgoteca de Salt

SALT
kenya

Les inundacions ja han provocat un mínim de 228 víctimes mortals

barcelona
successos

La Fira d’Abril es desvincula del tiroteig mortal

BARCELONA
brasil

Almenys 67 morts en els aiguats al sud del país

barcelona
medi ambient

Pla a Sitges per reduir les 52 colònies formades per 956 gats

SITGES
societat

Èxit de la pedalada per reclamar el dret dels infants a anar amb bicicleta

barcelona
medi ambient

Recorren durant tres dies l’entorn del riu Gaià per defensar-ne el cabal ecològic

salomó