Societat

Teresa Forcades farà una conferència a la Font de la Figuera

A la xerrada de la monja doctora en medicina i teologia s'espera una gran afluència de persones dar'reu el País Valencià el proper diumenge 12 d'abril

Des del Monsestir de Sant Benet, on resideix habitualment, arribarà a la Font de la Figuera la famosa monja benedictina i doctora en medicina i teologia, Teresa Forcades, diumenge 12 d'abril pel matí. L'acte s'emmarca en la programació del Jubileu que va concedir el Papa Francisco. S'estan ultimant els preparatius davant l'arribada de nombrosos visitants.

La conferència de la teòloga benedictina Teresa girarà al voltant del tema: “Fe, Esperança i Amor per a un món nou”. A través de la mateixa es pretén arribar especialment als joves, respondre els interrogants que els sorgeixen i acostar-se, com desitja el Papa, a “totes les perifèries”.

 No exempta de polèmica, com quan va denunciar als grans laboratoris multinacionals amb motiu de la suposada infecció de grip A, Teresa parla amb claredat, des d'una reflexió i actitud plenament cristianes dels problemes que afecten el món actual com el paper de la dona en la societat però també del capitalisme, de les injustícies i esclavituds, dels abusos que s'exerceixen des de la indústria farmacèutica o dels grans reptes que troba la gent del nostre temps.

 Amb frases com “la llei està feta per les persones i no té cap sentit pensar que la voluntat popular no pot canviar la Constitució”, aquesta teòloga feminista també critica, des del sistema econòmic i la corrupció generalitzada: “hi ha persones que han abusat del sistema.El problema no són els corruptes, sinó crear les estructures que els penalitzen”.

 L'èxit de públic en totes i cadascuna de les seues intervencions han fet que l'organització de la Font es prepare davant d'una possible arribada massiva de persones, per guiar-los, acomodar-los, o posar a la seua disposició un menú, a un preu ajustat, disponible en tots els bars i restaurants de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

El ple de Girona enterra el projecte del centre Bloom

girona
irlanda del nord

Un tribunal anul·la parts de la reforma migratòria de Sunak

barcelona
transports

15 milions i dos mesos de talls per arreglar el robatori de coure

barcelona
societat

Detinguts tres homes que cultivaven més de 3.100 plantes de marihuana a Tivissa

Barcelona

Condemnen els membres d’una xarxa de prostitució a diverses penes presó

barcelona
infraestructures

Aigües de Mataró renova la xarxa de cinc carrers del barri de Cirera

Mataró
societat

Desconvocada la vaga de Nestlé després d’aconseguir millores al conveni

girona
societat

Detenen un home a Vic per la mort de la seva parella, desapareguda des d’abril

barcelona
transports

La tuneladora reprèn els treballs al tram central de l’L9

barcelona