Osona/Ripollès

Albert Serra opta a l’alcaldia de Roda ara ja sense el paraigua del PSC

IPR vol guanyar les eleccions a Roda, i tenir més regidors que els altres grups. Ara estan a l’oposició, amb el mateix nombre de representants que ERC, que governa en minoria. El portaveu d’IPR, Albert Serra, que torna a encapçalar la candidatura, pa

  • VÍDEO: 194453

Albert Serra és per segona vegada el cap de llista d’Independents per Roda (IPR). Han abandonat el paraigua del PSC, perquè consideren que el partit ha perdut el rumb, i es presenten com a formació totalment independent. Fa quatre anys Esquerra va ser el partit més votat a Roda de Ter, però amb un marge estret de vots, i republicans i IPR van obtenir els mateixos regidors, cinc. El 24 de maig, els independents, ara a l’oposició, volen guanyar els comicis, tot i que també deixen clar que si no hi ha majories estan disposats a pactar.

Serra va ser molt crític amb el govern d’Esquerra Republicana aquesta legislatura, que va definir com de perfil baix. Segons el portaveu d’IPR, en l’últim tram de legislatura s’estan afanyant a tirar endavant projectes com l’aprovació provisional del POUM o les obres de la rotonda de la carretera de Manlleu per obtenir rèdits electorals. Per Albert Serra, la passera dels Molins no connectarà directament la Blava amb l’Esquerda, i l’actuació que s’ha fet al Pont Vell ha estat una operació de maquillatge.

En l’entrevista al municipals 2015, el número 1 d’IPR va recordar algunes obres fetes en les etapes de govern de la seva formació, i va xifrar en 20 milions d’euros les subvencions obtingudes per Roda entre els anys 2003 i 2013.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia