Osona/Ripollès

MUNICIPALS 2015 - FALTEN 30 DIES

Jordi Fàbrega continuarà sent alcalde de Sant Pere perquè només s’hi presenta ERC

Jordi Fàbrega continuarà sent alcalde de Sant Pere de Torelló perquè la que ell encapçala és l’única opció que finalment s’ha presentat a les eleccions del 24 de maig.

  • VÍDEO: 194971

D’aquesta manera, Entesa per Sant Pere, llista associada a Esquerra, governarà per cinquè mandat consecutiu en aquesta població. La diferència és que aquesta vegada Fàbrega farà tàndem amb Griselda Castells a qui cedirà l’alcaldia durant el mandat per formalitzar un relleu al capdavant del grup.

Fàbrega és, alhora, vicepresident d’Esquerra a Osona que enguany han acabat presentant 43 llistes a la comarca de 50 possibles. Han igualat Convergència i Unió la forá hegemònica durant les darreres dècades a la comarca. Per Fàbrega, les dues opcions polítiques no són rivals, tot i que això no vol dir que després de les eleccions es forcin pactes entre les dues opcions a on calgui i sigui possible.

Tot i la reducció de candidatures, que Fàbrega atribueix a les dificultats creixents de trobar gent per anar a les llistes, el vicepresident d’Esquerra apunta que ha crescut el nombre de llistes als municipis més grans d’Osona, però que en aquest cas es tracta d’escisions dels diferents partits.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia