territori

Festes a la Urbanització Blancafort de Reus, aquest cap de setmana

L'Associació de Veïns també celebra el seu desè aniversari

La Urbanització Blancafort de Reus celebra les seves festes que es duran a terme aquest divendres 3, dissabte 4 i diumenge 5 de juliol. La primera activitat prevista en el programa per divendres es realitzarà a la nit, a partir de les 8, quan s'iniciarà el pregó d'inici de les festes a càrrec de Josep Maria Galofre. Una hora després, a les 9 de la nit, Miguel Ángel farà la seva actuació anomenada 'La Diversió Màgica'. A banda de la celebració de les festes de la urbanització Blancafort, l'associació de veïns fa el seu desè aniversari del seu naixement.

El dia següent, dissabte 4 de juliol, les activitats s'inicien a les 9 del matí amb una bicicletada al Pantà de Riudacanyes. De dos quarts de 6 de la tarda a 9 de la nit, els veïns podran gaudir del 'Diverty Park' amb un trenet, llits elàstics, una casa de boles, castells i tallers de manualitats. Arribada la nit, a tres quarts de 10, es farà un concurs de truites i més tard un sopar de barri, a dos quarts d'11 de la nit. Seguidament, a dos quarts de 12 de la nit, es durà a terme el lliurament de premis dels concurs de truites i a les 12 de la nit tindrà lloc una ballarua amb la discoteca 'Tro de Nit'.

L'últim dia de festa comença les seves activitats a partir de dos quarts de 2 del migdia amb una vermutada popular, gentilesa de Vermuts Miró. A partir de les 6 de la tarda, es durà a terme la setena Trobada d'Elements Festius entre els quals destaca: el Drac de Blancafort; els Nanos del Barri Santa Teresa; els Nanos de la Fundació Barà; els Nanos la Flama i el Fum del Cos de Bombers de Reus; la Blanca i el Fort, els Nanos de Blancafort; els Nanos de Riudecanyes amb els seus grallers; la Mascota Gegant Encampi de la Federació d'Associacions de Veïns de la ciutat; el gegant Avi Joan de l'esplai Fem-nos Amics de Reus; el Falcó i la Sança, els gegants d'Ascó; el gegant Primet de la colla gegantera el Fènix; els Magí i la Tecla, els gegants del paseig Torroja de Tarragona; i, per últim, el grup de grallers.

Arribada la nit, a dos quarts de 10 de la nit, les festes s'acabaran amb la visualització del reportatge d'activitats de 2014, i a partir de les 10 de la nit, es farà l'entrepanada cinèfila juntament amb la projecció de dues pel·lícules: 'Nit del museu 3' i El secret del Faraó'.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia