Osona/Ripollès

Osona torna a tenir una ‘bolera’ al cap de més de dues dècades

El Bowling Sucre va obrir a Vic fa quinze dies, al primer pis dels Multicines Sucre

  • VÍDEO: 210288

Després de més de 25 anys, des de fa un parell de setmanes els aficionats al món de les bitlles poden practicar aquest esport i entreteniment a Osona. El 31 de juliol va obrir el Bowling Sucre, a la primera planta dels Multicines Sucre, on hi havia el supermercat Lidl, que es va traslladar a Can Garrofa. La nova bolera compta amb nou pistes que tenen la peculiaritat que es poden veure des del lateral i al mateix espai també hi ha un bar. Adrià Gutíerrez, l’encarregat del nou equipament, explica que fins ara els aficionats a les bitlles “havien d’anar fins a Granollers, on hi ha la sala de bitlles més pròxima a Osona”, ja que una que hi havia a Manresa “ja va tancar”. Ara pretenen “recollir tota la gent d’Osona” i de les comarques del voltant on tampoc hi ha boleres com el Ripollès, la Garrotxa o el Bages.

El Bowling Sucre funciona de dilluns a dijous de 5 de la tarda a 10 del vespre, els divendres de 5 de la tarda a 2 de la matinada, els dissabtes de 3 de la tarda a 2 de la matinada i els diumenges de 3 de la tarda a 11 de la nit. Des que han obert, comenta, “no hi ha gaire diferència” entre el cap de setmana i la resta de dies, ja que “omplim cada dia” i hi juguen persones de “totes les edats”. A cada pista hi poden competir grups de fins a vuit persones i les partides tenen una durada aproximada de 15 minuts per jugador; és a dir, si són quatre sol durar prop d’una hora, ja que cadascú té nou tirades.

Albert Vilà, gerent dels Multicines Sucre, explica que amb el bowling pretenien afegir “una oferta d’oci nova al model d’oci de Vic”. Remarca que “al Sucre hi té molta cabuda”.

La sala de bitlles del Sucre obre 26 anys després que es tanqués la darrera que hi va haver a la comarca d’Osona. Aquesta bolera, que comptava amb sis pistes, estava ubicada als baixos de l’antic Roc 34 i va funcionar entre el 1984 i el 1989, quan l’espai es va convertir en una hamburgueseria i sala de billars anomenada Nivell. Des de llavors hi ha hagut alguns projectes que havien de comptar amb sales de bitlles, com una gran àrea comercial a Gurb que s’havia plantejat el 2005 i que no s’ha acabat construint.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El 75% dels processos de justícia restaurativa a Tarragona i l’Ebre es van resoldre amb èxit l’any passat

TARRAGONA
judicial

A judici un grup que obligava 26 dones a prostituir-se

TARRAGONA
GIRONA

Les associacions turístiques denuncien les pintades en establiments

GIRONA
societat

El govern valorarà si aixeca l’emergència per sequera al Ter-Llobregat

barcelona

Suport de la Zona Franca per al centre neurològic per a infants d’AVAN

TERRASSA

Campanya de sensibilització contra l’assetjament escolar

FIGUERES

El soterrament de les línies d’alta tensió entre Reus i Castellvell es farà realitat en cinc anys

Reus

Girona planteja una nova ordenança municipal de tinença d’animals

GIRONA
sequera

Els pantans guanyen fins avui 21 hm³ i 47 entre març i abril

barcelona