Vallès Oriental

Sati Envirotech impulsa des d’una nova seu a Caldes el pla industrial

L’empresa ja opera en aquestes instal·lacions des de la tornada del període de vacances

Sati Envirotech comença l’etapa decisiva del desenvolupament del pla industrial amb el trasllat definitiu a unes noves instal·lacions a Caldes.

El trasllat, ha deixat sense cap activitat industrial les antigues naus del que va ser Sati Grupo Textil. La divisió de teixits tècnics d’aquest grup va passar a mans del grup francès Envirotech, que es va adjudicar aquesta activitat després que el grup que controlava la família Fisas entrés en concurs de creditors.

Les noves instal·lacions del polígon la Borda de Caldes, a les quals hi treballen des d’aquesta setmana els 36 empleats de la firma, ja incorporen la maquinària que, per decisió de la multinacional Mortelecque s’ha traslladat des de França. Aquesta maquinària permetrà que la planta vallesana s’encarregui de tota l’activitat de teixidoria del grup.

Les instal·lacions estan situades en una nau de 5.700 metres quadrats, unes dimensions més adients a l’activitat que desenvolupa actualment l’empresa que les que tenia a la Garriga. “A la Garriga hi havia algunes dificultats, sobretot logístiques, perquè calia fer grans desplaçaments”, explica el director de Sati Envirotech, Francesc Miquel. A més, l’activitat no té altres interferències que venien provocades per la situació jurídica d’unes instal·lacions que formen part dels actius de l’antiga Sati Grupo Textil i que estaven afectades per una execució hipotecària. De fet, Sati Envirotech –que està desvinculada de l’antiga propietària del negoci i també de la divisió de teixits de la llar que es va adjudicar amb posterioritat al concurs de creditors– havia d’abandonar les instal·lacions a finals d’agost per aquesta execució hipotecària.

La companyia desplega el pla industrial de la multinacional propietària en aquestes noves instal·lacions amb l’objectiu d’operar amb una normalitat que li permeti ratificar els primers passos en positiu que ha portat a terme. Les dades assenyalen que l’any passat es van obtenir quatre milions de facturació a partir de la venda de teixits tècnics, adreçats en especial al sector de la construcció.

El trasllat deixa lliures unes instal·lacions de prop de 40.000 metres quadrats a la Garriga. Aquestes naus passen a titularitat de la banca creditora de l’antiga Sati Grupo Textil, que serà l’encarregada de mantenir-les.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Mor el figuerenc i activista cultural Josep Maria Ortega

SOCIETAT

El ple de Girona enterra el projecte del centre Bloom

girona
irlanda del nord

Un tribunal anul·la parts de la reforma migratòria de Sunak

barcelona
transports

15 milions i dos mesos de talls per arreglar el robatori de coure

barcelona
societat

Detinguts tres homes que cultivaven més de 3.100 plantes de marihuana a Tivissa

Barcelona

Condemnen els membres d’una xarxa de prostitució a diverses penes presó

barcelona
infraestructures

Aigües de Mataró renova la xarxa de cinc carrers del barri de Cirera

Mataró
societat

Desconvocada la vaga de Nestlé després d’aconseguir millores al conveni

girona
societat

Detenen un home a Vic per la mort de la seva parella, desapareguda des d’abril

barcelona