Societat

Reus també decideix desvincular-se del Saloufest

L'Ajuntament de Reus no cedirà cap instal·lació per a aquest esdeveniment festiu després de les negatives dels consistoris de Salou i Tarragona i del recel dels establiments hotelers

L'Ajuntament de Reus no cedirà cap altra instal·lació municipal a l'organització del Saloufest. Fonts de l'Ajuntament de Salou havien confirmat a El Punt Avui que tots els consistoris amb els quals han parlat estan d'acord amb aquest rebuig dels milers d'estudiants universitaris que vénen a la primavera per fer esport i festa. I ahir, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va confirmar aquesta decisió, tot just després que els alcaldes de Salou i de Tarragona, Pere Granados i Josep Fèlix Ballesteros, van anunciar la negativa a autoritzar l'ocupació dels universitaris d'instal·lacions públiques.

L'Ajuntament considera que la imatge que transmet Saloufest tant de la ciutat com de la Costa Daurada no és l'adequada. L'alcalde va subratllar que ja va anunciar al passat mes de març que es replantejaria la vinculació
a aquest esdeveniment atesos els fets i les situacions incíviques que ha provocat en anteriors ocasions.

Última edició polèmica

De fet, la darrera edició del Saloufest va aixecar molta polèmica a la capital del Baix Camp, després de publicar-se una sèrie de fotografies als mitjans de comunicació i a les xarxes socials en les quals es veia joves passejant sense roba per la gesta de l'estadi municipal de la ciutat, ple de brutícia. Els participants al Saloufest hi havien acampat com si estiguessin en un càmping. Arran d'aquestes imatges, l'alcalde reusenc va decidir prohibir-los l'entrada. Fins i tot, aquest episodi va provocar tensió entre el consistori reusenc i el CF Reus Deportiu, que disputa els seus partits a les instal·lacions i que va explotar per la situació tot comunicant el seu malestar a la seva pàgina de Facebook.

A hores d'ara, només la federació de clubs nocturs, la Fecasarm, es mostra comprensiva amb la celebració d'una nova edició del Saloufest, atesos els ingressos econòmics que suposa per al sector de la restauració i de l'oci del municipi de la Costa Daurada. Fins i tot els hotelers del territori han mostrat recel per la celebració d'una nova edició de l'esdeveniment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins
societat

El numero 02219, primer premi de la Grossa de Sant Jordi

Barcelona

Flors i Violes de Palafrugell encara el tram final

palafrugell
Guerra a gaza

La pluja no aturarà el ‘Pelegrinatge per l’alto el foc a Gaza’

Barcelona
enogastronomia

Els millors vins de les terres de Lleida, el 4 de maig a Artesa

Artesa de Segre
infraestructures

Més carrers amb plataforma única tot i el revés judicial de Borrell

barcelona