Societat

S'obre el debat per definir els usos d'un parc a Sant Vicenç

L'Ajuntament vol revitalitzar els jardins dels Germans Gabrielistes

Està fent una enquesta entre els veïns

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha engegat un procés participatiu en el marc del projecte de millora del parc dels Germans Gabrielistes, una gran zona d'esbarjo que vol esdevenir un nou espai de trobada per als veïns. L'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez, explica que la intenció és buscar la implicació de la població amb la finalitat d'aconseguir dos objectius: identificar els possibles usos i activitats que caldrà tenir en compte en la futura remodelació i valorar les propostes que puguin arribar per enriquir-lo.

De moment, s'està fent una enquesta entre els veïns a través del web municipal en què ja han participat una seixantena de persones, però també es portarà a debat al Consell de Vila perquè les entitats també hi diguin la seva. L'alcalde també assenyala que per la seva situació, entre la zona marítima i el nucli antic, el parc, que ocupa més de 3,5 hectàrees, necessita un pla que el revitalitzi en tots els aspectes i permeti condicionar algunes àrees degradades pel pas del temps.

De fet, els serveis tècnics de l'Ajuntament ja han elaborat un informe exhaustiu de totes les actuacions de millora i manteniment que s'han de portar a terme, com ara reparar tanques trencades o murs esquerdats. En aquest sentit, l'Ajuntament té previst aprovar una modificació de crèdit de 100.000 euros per avançar aquestes obres i posar al dia un espai que es va recuperar per als veïns fa gairebé quinze anys. Entre els atractius que té hi ha la varietat de flora autòctona de la zona, però també exemplars d'arbres centenaris, molts dels quals originaris d'Àfrica, Àsia i Austràlia que van ser portats pels germans de les seves missions en aquells continents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia