Societat

Vuit càmpings, entre els millors d'Europa

Dues entitats amb 23 milions de socis a l'Europa central lliuren els guardons

Vuit càmpings de la demarcació de Tarragona han estat distingits entre els millors d'Europa en els guardons Best Camping 2016 que van entregar ahir a la fira CMT de Stuttgart dues associacions d'automobilistes d'Alemanya i Holanda amb més de 23 milions de socis i que reconeixen la qualitat de les instal·lacions, els serveis i l'oferta complementària dels equipaments. El fet de rebre aquest guardó situa els establiments dins d'una guia de viatges de referència que editen les dues associacions. Entre els premiats, a més, hi ha nou càmpings gironins i un de barceloní més.

D'entre els guardons que viatgen a Catalunya –del total de 127 que es van lliurar–, les comarques de Tarragona se situen en segon lloc amb vuit establiments premiats, un més que l'edició anterior. Es tracta dels càmpings El Templo del Sol de l'Hospitalet de l'Infant; Els Prats, Playa Montroig a Miami Platja; La Torre del Sol de Mont-roig del Camp; L'Stel i el Park Playa Barà de Roda de Berà; el Sangulí de Salou, i Tamarit de Tarragona. En el cas del Sangulí de Salou també s'ha endut el guardó al millor càmping en
comunicació i màrqueting.

Un ham per als alemanys

Aquests premis suposen un impuls en promoció per als establiments reconeguts. Els càmpings guardonats apareixen amb la màxima puntuació a les guies de viatges de l'ADAC i l'ANWB, que són un referent per als campistes alemanys i holandesos. A l'hora d'entregar els premis, les associacions valoren la qualitat de les instal·lacions i l'oferta complementària.

Holanda i Alemanya són dels principals mercats emissors de turistes per als càmpings catalans. Un 30% dels visitants que pernocten als càmpings gironins, per exemple, són holandesos i un 25% són alemanys. Per això, l'Associació de Càmpings de Girona remarca que és de vital importància sortir a la guia de viatges perquè és un ham per atraure més turistes alemanys. “Girona és una de les demarcacions de tot Europa que més premis acumula i això és pel gran esforç dels càmpings per continuar millorant”, va destacar el president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

El col·lapse general a Rodalies afecta també al metro de Barcelona

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona