Territori

Vilanova invertirà enguany més de 30.000 euros en projectes de dinamització econòmica i comercial

La Diputació de Barcelona, en el marc del Catàleg de serveis 2016, ha concedit ajuts econòmics per un import de 31,25 milions d'euros. Aquestes subvencions, permetran portar a terme més de 4.000 actuacions als ajuntaments de la província.

 

Vilanova del Camí rebrà prop de 114.000 € que es destinaran a diferents accions municipals. Una de les ajudes més importants, 18.000 €, s’invertiran en la dinamització dels polígons dels Plans. En matèria de promoció econòmica, la Diputació de Barcelona també ha concedit una ajuda de prop d’11.000 € per a un projecte singular del sector estratègic del paper i la seva cadena de valor i 4.500 € més per a la dinamització comercial que se sumaran als prop de 2.000 € més que s’han concedit per a accions de foment del comerç local.

 

Una altra de les partides importants, 17.000 €,  s’ha concedit per a projectes d’integració i joventut i 7.000 € més es destinaran a cursos de formació per adults i infants.

 

La Diputació de Barcelona també ha concedit una ajuda de 7.000 € per a activitats esportives dins el programa Viu&Belluga’t i prop de 4.000 més per al programa “tos i totes podem fer esport” amb la finalitat de prevenir l’exclusió social. També s’ha aprovat una ajuda de 2.300 € per a la millora de material  esportiu de fitness, skate i work out.

 

L’ens provincial també ha concedit un ajut econòmic de prop de 8.000 € per al manteniment de les escoles bressols municipals i un altre de 5.000 € que servirà per a l’adquisició de nous aparells de cardioprotecció.

 

Altres projectes que han estat objecte de subvenció són el Rewind Festival, un projecte turístic d’autoguies per descobrir i promocionar el patrimoni local i un programa destinat als animals de  companyia, amb una aportació de 1.000 €, cadascun.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Regne Unit

Detenen dues veteranes activistes per atacar la Carta Magna

Barcelona
Afganistan

Les inundacions a Baghlan deixen uns 300 morts

Barcelona
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA