Territori

Els Socialistes d’Igualada retreuen a CiU el cost de les postals de la Ronda Sud

L’agrupació dels Socialistes d’Igualada ha demanat al govern de CiU que expliqui quin cost han tingut les postals sobre el futur accés de la Ronda Sud al barri del Rec que han arribat els darrers dies a totes les cases. Els socialistes demanen que el govern publiqui el seu cost, “en pro de la transparència que tantes vegades cita CiU”.

 

A més, consideren que ha estat “una acció propagandística del govern de CiU” i que no correspon “ni a una tasca d’informació municipal ni institucional, ja que de manera oficial no hi ha ni decidit el traçat que ha de tenir l’accés, ni hi ha el calendari marcat ni tampoc el pressupost assignat per fer-lo”. També es mostren “sorpresos” perquè la foto de l’alcalde Marc Castells utilitzada “sigui la seva foto de la campanya electoral de CiU de l’any passat i no una foto institucional, cosa que reafirma la tesi de que són postals de propaganda al servei de l'alcalde”.

 

D’altra banda, els socialistes celebren que la Generalitat hagi donat llum verda a l’accés pendent de la Ronda Sud amb Igualada i demanen que ara s’inclogui la inversió als pressupostos del govern català i es concreti calendari per dur-ho a terme. L’agrupació dels Socialistes també recorda que la Ronda Sud és un projecte del qual encara queda per fer la segona fase, que ha d’enllaçar Santa Margarida de Montbui amb la rotonda de Sant Jaume Sesoliveres i sol·licita que el govern de CiU pressioni a la conselleria de Territori perquè estigui sobre de la taula la seva realització per tal de completar el projecte. Així mateix, demanen al govern de la ciutat que lideri un acord social, econòmic i polític per reclamar infraestructures pendents per la comarca com el tren gran, el soterrament del pas a nivell o el desdoblament de la carretera C-15.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

El col·lapse general a Rodalies afecta també al metro de Barcelona

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona
OCi

La Fira d’Abril ignora la SGAE i no paga els drets d’autor

barcelona
GIRONA

Volen que l’edifici de la UNED sigui centre de dia i refugi climàtic

girona
salut

L’hospital del Mar demostra la conveniència de tallar el fre lingual

Barcelona