Societat

Turisme

Nova oferta pels visitants

Creueristes de Barcelona a Sitges

L'embarcació que uneix les dues poblacions des de l'abril farà nit a partir d'ara en aigües de la ciutat

Es vol captar cap al Garraf mentre estiguin d'escala els turistes que ja hagin visitat la capital

En les últimes duessetmanes les reserves de places han augmentat un 400 per cent

Cada any, passen per Barcelona uns dos milions i mig de creueristes, i d'aquests, es calcula que almenys un 10% ja han visitat la ciutat en alguna altra ocasió. D'altra banda, Sitges és una població turísticament molt atractiva, però la distància i les incomoditats d'haver de desplaçar-se fan que molts dels visitants que fan escala a la capital catalana prefereixin tornar a veure la Sagrada Família que visitar per primer cop el Cau Ferrat o la platja de Sant Sebastià.

Bluemar Ferries, l'empresa que des de l'abril ofereix una línia regular marítima que uneix Barcelona i Sitges en 50 minuts, ha decidit solucionar aquesta problemàtica amarrant el seu vaixell, a partir d'aquest dissabte, a la capital catalana. L'embarcació, amb capacitat per a 300 persones, començarà l'últim trajecte al port de l'Aiguadolç a les nou del vespre i després farà nit, cada dia, a Barcelona –fins ara es feia al revés–, al costat de les Golondrines. D'aquesta manera, la nau estarà disponible per a tots els creueristes que desembarquin a primera hora del matí. La primera sortida es farà a les 9.30 h. I a les tres de la tarda els turistes estaran de tornada a Barcelona per prosseguir amb el viatge. D'un vaixell a un altre. Ràpid i senzill.

“Sitges té un gran potencial i creiem que aquest nou servei pot ser molt interessant per a les persones que ja hagin visitat Barcelona”, explica Giuseppe Funaro, director general de Bluemar Ferries, que ja ha tancat diversos acords de col·laboració amb operadors turístics i entitats diverses per promocionar aquesta línia marítima en el sector. I de moment, xifres en mà, els resultats són excel·lents. “Les dues últimes setmanes, les reserves han augmentat un 400%”, assegura l'empresa.

Entre aquests acords destaca el que s'ha establert amb Barcelona Turisme, que ha habilitat un sistema perquè els associats puguin vendre tiquets del vaixell. La darrera col·laboració signada –presentada aquest dimecres– és amb el Gremi d'Hostaleria de Sitges, que, seguint un model de gestió semblant a Barcelona Turisme, facilitarà que els establiments de la població venguin bitllets per a l'embarcació a tots els seus clients, tant turistes com veïns del municipi. “Estem tenint molta demanda de turistes, però també de famílies amb nens que volen gaudir d'una experiència diferent”, explica Funaro. Bona prova de la importància d'aquest perfil autòcton és que també s'ha arribat a un acord amb el RCD Espanyol perquè ofereixi tiquets als socis a un preu especial.

Xec de 6.000 euros a la Creu Roja

Aquest dimecres, en el transcurs de la presentació de l'acord amb el Gremi d'Hostaleria de Sitges, l'empresa va fer entrega d'un donatiu de 5.263 euros a la Creu Roja recaptats els primers dies de funcionament de la línia marítima. L'entitat, segons va explicar una portaveu, destinarà els diners a un pis per a persones vulnerables que hi ha a la població. Per la seva banda, el servei regular de Bluemar Ferries finalitzarà el 2 de gener i després no tornarà a estar operatiu fins a l'arribada del bon temps i dels creueristes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

‘Pájaros’ i ‘El fred que crema’ s’imposen al primer festival de cinema

blanes

La polèmica ‘invasió’ de la fórmula 1 a Barcelona

Barcelona

Un gran memorial a cel obert

Portbou
SOCIETAT

Reaccions de tot tipus entre els restauradors per Temps de Flors

girona
ciència

La UB identifica mutacions que causen dos tipus de ceguesa

Barcelona
Societat

Inversió de 620.000 euros per mitigar la calor a Sant Cugat

Sant Cugat del Vallès
MEDI AMBIENT

Viladecans vol doblar el nombre d’arbres urbans en sis anys fins a arribar als 30.000

Viladecans
RELIGIó

La presència dels Claretians a Lleida s’acabarà a l’agost després de 140 anys

LLEIDA
SOCIETAT

Commemoraran l’arribada de La Canadenca al Pallars

TREMP