Societat

L'Eliana celebra el mes dels majors

Hi ha previstes activitats de caràcter lúdic i formatiu durant les dates previstes

El dijous 10 de maig ha estat el punt de sortida a l'Eliana, del mes dels majors. Fins al dia 23, la Regidoria de Serveis Socials, en col·laboració amb la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) del municipi, ha programat una sèrie d'activitats lúdiques i socioculturals dirigides a aquest sector de la població, amb la finalitat de millorar el seu benestar i qualitat de vida i de destacar els valors que les persones majors poden transmetre a la societat.

A més de l'acte inaugurat viscut, el dimarts 15, l'activitat es traslladarà al Poliesportiu Municipal, on a les 13 hores hi haurà una exhibició de gimnàstica a la qual seguirà un menjar de germanor, després de la qual es procedirà al lliurament de trofeus en diverses especialitats. El dimecres 16 hi haurà un Taller de Memòria a la Llar del Jubilat a les 16 hores i el dijous 17 a les 10 del matí, de nou al Poliesportiu, se celebrarà el II Fórum de Pilates per a Majors, organitzat per ANEP. Es completarà la jornada a les 18 hores amb una xarrada a la Llar del Jubilat titulada “Com evitar enganys i prevenir accidents” que impartirà la Policia Local de l'Eliana.

Per a tancar les activitats hi haurà, els dies 22 i 23, un viatge sociocultural a Madrid. A més, al llarg d'aquests dies se celebraran campionats de birles, tennis i jocs de taula. Al concloure cada taller s'oferirà als assistents una degustació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.