Educació

El d'Agullana, pendent de solució

Les famílies que promouen l'ús de la carmanyola a l'escola d'Agullana continuaran fent visible el seu malestar perquè la mainada no pot portar el menjar de casa a l'escola, organitzant els dinars a la plaça del poble la setmana que ve. Inicialment, la mesura només estava prevista per tres dies, però la solució encara no ha arribat. Per això ahir a la tarda els pares i mares de set nens van decidir continuar la protesta, tot i que hi havia hagut una oferta d'una veïna per cuinar per a la mainada. Segons van explicar ahir una portaveu de les famílies, el consell escolar que ha de discutir si es permet que entrin les carmanyoles a l'escola, no es farà fins d'aquí a dues setmanes. Dilluns demanaran al director de l'escola si es pot avançar.

D'altra banda, el director d'Ensenyament a Girona, Albert Bayot, creu que el cas es podria desencallar la setmana vinent, al llarg de la qual s'ha previst que hi hagi una reunió entre els pares i la direcció del centre. Segons Bayot, si en aquesta reunió s'arriba a un acord sobre l'espai, l'equipament mínim necessari (nevera i microones) i la vigilància, així com l'edat dels nens que portaran la carmanyola, podria arribar l'autorització del seu ús al centre. Bayot va explicar que la situació que s'ha viscut a Agullana aquests dies s'ha produït perquè les famílies interessades no han plantejat “explícitament” la petició de l'ús de carmanyoles fins a principi de curs i també perquè la regulació de la proposta és molt recent (de finals del juliol) i, per tant, força desconeguda pels centres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Obert el centre operatiu de la Guàrdia Urbana al barri de la Mariola

Lleida
Turisme

Un joc de mòbil ajuda a dinamitzar vint festivals de música del Garraf

Sitges
societat

Els transportistes reclamen solucions per poder treballar amb normalitat

barcelona
societat

Dues infermeres gironines, guardonades amb els premis catalans Talent

girona
educació

Un total de 3.749 estudiants s’examinen a partir de demà de les PAU

girona
LA JONQUERA

Uns 150 tractors tallen l’AP-7 al Pertús per reclamar millores a la pagesia

LA JONQUERA
SALUT

Un miler de pacients amb càncer donats d’alta, a l’Hospital de Mataró

Mataró
GIRONA

Distracció audiovisual per disminuir l’ansietat postoperatòria

GIRONA
societAT

Els pagesos reactiven les protestes amb talls a la frontera

barcelona