Urbanisme

OLOT

Comencen les obres al centre històric finançades pel Next Generation

L’Ajuntament d’Olot començarà dimarts que ve la primera fase de les obres de dinamització comercial, turística i urbana al centre històric d’Olot, un projecte d’1,5 milions d’euros finançat amb el Fons Next Generation de la Unió Europea. L’actuació s’ha dividit en tres fases per poder garantir el bon funcionaments dels treballs i assegurar l’accés als habitatges, comerços i equipaments situats en l’àmbit de les obres.

Dimarts que ve començaran els preparatius de les obres amb la col·locació de la senyalització provisional. També es rebaixaran les voreres del carrer Antoni Llopis, on no es podrà aparcar i quedarà tallada el trànsit de vehicles. El tram d’aquest carrer comprès entre la sortida del pàrquing del número 6 (Clarel) i la cruïlla amb el carrer del Rengle, s’habilitarà perquè passi a ser de doble sentit de circulació. Caldrà accedir-hi pel carrer Mulleras, Plaça de l’Hospital, Antoni Llopis, Rengle i fins a l’aparcament o residència. La sortida s’haurà de fer a través del carrer Antoni Llopis, Rengle i fins al Mulleras. Mentre durin les obres, es traslladarà al carrer Lorenzana l’àrea de contenidors de recollida d’escombraries, la zona d’estacionament de motocicletes, un espai per a la càrrega i descàrrega de mercaderies, a més d’una plaça d’aparcament per a Persones amb Mobilitat Reduïda.

En la primera fase, que tindrà tres mesos de durada, Els treballs afectaran el carrer Hospici, Plaça Mora i un tram del carrer Antoni Llopis, (des de la cruïlla amb el carrer Hospici i fins al pàrquing del número 6 (Clarel). Per accedir al pàrquing o a la residència Montsacopa caldrà fer el recorregut següent: accés pel carrer Mulleres, Plaça de l’Hospital (tram que s’haurà invertit), carrer Antoni Llopis, carrer Rengle i fins al pàrquing o la residència Montsacopa. La sortida s’haurà de realitzar a través del carrer Antoni Llopis, Rengle i fins al Mulleras.

Durant la segona fase, de tres setmanes de durada, la circulació de vehicles pel carrer Hospici en sentit cap a la Plaça Mora es farà amb normalitat. Els treballs afectaran el carrer Antoni Llopis, tram comprès entre la sortida del pàrquing del número 6 (Clarel) i el carrer del Rengle. Es veurà afectat l’accés i sortida dels pàrquings ubicats al carrer Antoni Llopis i l’accés i sortida de la residència Montsacopa. Les persones que disposin d’una plaça de pàrquing en aquest carrer cal que contactin amb la comunitat de propietaris amb qui l’Ajuntament està gestionant com donar resposta a aquesta situació.

En l’últim fase, també de tres setmanes de durada, la circulació de vehicles pel carrer Hospici, Antoni Llopis i Plaça Mora es podrà fer amb normalitat, tot i que encara hi haurà treballs al carrer Antoni Llopis (des de la sortida del pàrquing de la Plaça Mercat fins a la cruïlla amb el carrer del Rengle). Els vehicles que circulin pel carrer Antoni Llopis no podran girar cap al carrer del Rengle. Hauran de seguir recte cap a la Plaça Hospital (que s’haurà habilitat de sentit únic de circulació) i fins al carrer Mulleras. Els usuaris dels pàrquings situats al carrer Antoni Llopis que hi vulguin accedir hauran de fer el recorregut següent: carrer Bisbe Lorenzana, Hospici i Antoni Llopis. La sortida serà a través del carrer Antoni Llopis, Plaça Hospital i carrer Mulleras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins