Societat

Paco Pérez

Cuiner

Passió, treball i diversió

Paco Pérez

Moments difícils, temps de reflexió… però al 2012 li estem extremadament agraïts perquè continuem fent allò que més ens agrada, allò que estimem, que no és una altra cosa que cuinar i fer felices les persones que vénen a casa nostra. Durant aquest any hi ha hagut moments bons i no tan bons, però, en qualsevol cas, han estat compensats pel contagi de felicitat de les persones que comparteixen les nostres taules: amics que repeteixen i altres amics que ens visiten per primera vegada. El treball, l'afany de superació o la pressió es veuen recompensats pel fet de veure persones que es desplacen des de lluny per visitar la nostra casa. En aquest 2012 L' Enoteca de l'Hotel Arts ha rebut la segona estrella Michelin, la qual cosa ha suposat una gran satisfacció per a totes les persones de l'equip, que comparteixen la seva vida, el seu temps, la seva generositat i la seva passió per aquest ofici. Es mereixen gaudir d'aquests moments tan meravellosos de recompensa.

La gastronomia, a més, té un present i un futur il·lusionant, i, gràcies a ella, som creatius, arriscats i imaginatius, i podem sortir fora de les nostres fronteres a promocionar la nostra cultura.

Però el 2012 s'acaba donant pas al 2013, un any en què continuarem esforçant-nos per ser millors, en l'àmbit professional i l'humà. Seguirem el camí que fa temps ens vam proposar. Al nostre món, aquest món de la gastronomia, continuarem compartint les nostres idees; els congressos continuaran obrint al món vivències, tècniques i conceptes. Un món que ens demostra que som nosaltres els que el fem girar.

Innovació, futur, paraules que ressonen en els meus records d'aquelles nits llunyanes d'estiu quan el Miramar encara era una fonda i l'endemà havia de fer el menú del dia. Nits d'estiu en les quals estirats al llit, mirant cap al sostre, jo li preguntava a la Montse, la meva meravellosa dona, què faig demà de menú? I ella em deia: “Arròs a la cubana, Paco, i de pressa!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Recerca pilot de la URV per detectar a Tarragona el sensellarisme ocult

TARRAGONA
Estats Units

Mor el pacient que va rebre un ronyó de porc modificat genèticament

Barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

Col·lapse general a Rodalies que es pot allargar a demà dilluns

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot