Societat

Un supermercat de Lliçà d'Amunt reparteix 3 milions d'euros de la Grossa

L'establiment ven 30 butlletes del 03473 entre els seus treballadors i clients

Una de les caixeres del súper guanya 100.000 euros

El supermercat Esclat de Lliçà d'Amunt ha venut íntegrament una sèrie del número 03473, el primer premi de la Grossa de Cap d'Any, és a dir, 30 butlletes que s'han despatxat a través de les caixes. Per aquest motiu, els 3 milions d'euros del premi han quedat molt repartits entre els treballadors i clients de l'establiment, situat a la carretera de Caldes.

El sorteig de la Grossa ha alterat la tranquil·litat d'aquest supermercat, que aquest dimarts al matí registrava una gran afluència de clients que feien les últimes compres abans de Cap d'Any i que es mostraven perplexos davant l'insòlita presència de periodistes al local.

Encara que finalment han estat pocs els agraciats que s'han desplaçat fins allà per celebrar el premi, els responsables del supermercat han volgut destapar diverses ampolles de cava per celebrar que han estat els primers i únics a repartir la Grossa de la loteria catalana.

“Per al supermercat, avui és un dia molt important. Estem molt contents d'haver repartit tants diners entre tants clients coneguts. Aquesta és una gran manera d'afrontar el nou any”, ha afirmat el director de l'establiment, Toni López, que porta quatre anys al capdavant del local.

Una de les afortunades ha estat precisament una de les caixeres de l'establiment, Míriam Peñas, que va decidir comprar una de les butlletes i ha guanyat un premi de 100.000 euros. Tot i que no treballava aquest matí, quan ha sabut la bona notícia s'ha apropat al supermercat amb el seu fill Ivan en braços per abraçar-se amb les companyes de feina.

Aquesta jove caixera ha explicat que en total va comprar deu butlletes de la nova loteria catalana, una de les quals ha resultat tenir el número guanyador. “Ara em podré comprar un pis perquè fa dos mesos que el banc em deia que no em donava el crèdit”, ha dit sense poder contenir l'emoció.

Un altre dels agraciats que s'han acostat aquest matí fins a l'Esclat ha estat Dani Martínez, que ha explicat que la seva mare havia comprat aquí cinc butlletes de la Grossa, premiats amb un total de 500.000 euros. Després de mostrar la imatge de les butlletes agraciats a través del seu telèfon mòbil, ha comentat que els seus pares s'han quedat amb dos dels bitllets, mentre que els altres tres els han repartit entre família i amics. “Si aquesta nit havíem de beure tres ampolles de cava, ara com a mínim en cauran sis”, ha bromejat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona