Troben mort un veí de Baixàs que s'havia atrinxerat a casa seva després d'apunyalar el seu fill

Segons el fiscal Dominique Alzeari, l'home que treballava de paleta era a l'atur des de fa uns mesos, era depressiu i bevia. Ahir a la nit va discutir violentament amb la seva parella, que va marxar i es va refugiar a casa del fill. Aquest va anar veure el seu pare per raonar-lo, però van discutir i el seu pare li va clavar una ganivetada. Posteriorment, l'agressor es va tancar a casa i no va voler parlar als gendarmes, amenaçant de suïcidar-se si intentaven entrar.

Informades que l'home detenia quatre fusells de caça, una pistola, i barres de dinamita, les autoritats van decidir evacuar tots els veïns i acordonar el barri per establir un perímetre de seguretat. També van demanar la intervenció del grup d'intervenció de la gendarmeria i d'un gos ensinistrat per la recerca d'explosius. Després d'intentar en va de parlar per telèfon o directament amb l'home, els gendarmes van intervenir amb molta precaució, utilitzant gasos paralitzants que no van servir de res ja que l'home ja era mort quan el van trobar a la seva habitació.

A més de nombroses dotacions de la gendarmeria, també s'ha mobilitzat diverses dotacions de bombers per si es produïa una explosió. L'operatiu ha estat seguit en tot moment pel prefecte, Jean François Delage.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.