Administracions

Aprovat el pla de mobilitat de Vilablareix

Comprèn la construcció de carrils bici i l’ordenació viària al municipi

L’Ajuntament de Vilablareix va aprovar definitivament en el ple de dijous el projecte de mobilitat del municipi que comprèn la construcció de carrils bici, l’ordenació viària i la construcció d’una el·lipse al carrer Perelló amb el carrer Camós. També es va aprovar la reurbanització d’un tram del carrer Marroc per implantar el carril bici i renovar la xarxa de sanejament. Els dos punts es van aprovar per unanimitat. El regidor de Mobilitat, Pau Rovira, va remarcar que “un cop aprovat el pla de mobilitat es posarà a licitació conjuntament amb el projecte de reurbanització del carrer Marroc i la renovació de la xarxa de sanejament”. L’import conjunt és de 320.000 euros.

El consistori també va aprovar per unanimitat encarregar a la Diputació de Girona la gestió del procés de licitació per canviar l’enllumenat públic del municipi a tecnologia led, per reduir les emissions de gasos amb efecte hivernacle. Se substituirà l’enllumenat de l’escola Madrenc i de l’Ajuntament. Es tracta d’una inversió emmarcada dins el PAES (plans d’acció per l’energia sostenible).

El camp de futbol

Un dels punts que van portar més debat en el ple del 18 de gener entre els regidors dels diferents grups municipals va ser l’aprovació inicial per reformar els vestidors del camp de futbol i l’adequació de la grada Est del camp. Finalment, es va aprovar amb vuit vots a favor de l’equip de govern, una abstenció del PSC i dos vots en contra de CiU.

En el mateix ple també es va aprovar per unanimitat el conveni de formalització entre l’Ajuntament de Vilablareix i el Consorci de Vies Verdes de Girona per a la gestió de la via verda. El 20 de juliol, en el ple, Vilablareix ja va aprovar l’acord d’adherir-se al Consorci de les Vies Verdes de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona